dinsdag 24 mei 2016

Afvoer wasmachine verlengen

Hallo, mijn nieuwe wasmachine heeft een iets kortere afvoerslang dan de. Volgens de bezorger is de afvoerslang eenvoudig te verlengen , . Ik heb dus een wasmachine , en de afvoer daarvan (gootsteen) is ver weg. Meer resultaten van forum.


Afvoerslang wasmachine 5m.

Heb je een nieuwe wasmachine of vaatwasmachine aangeschaft? Deze wasmachine afvoerslang dient voor de afvoer van water naar de was- of . Ik wil graag mijn wasmachine op zolder meer naar de muur plaatsen. Daarvoor moet de afvoer met ±2m verlengd worden. Wasmachineafvoer verlengen ? WATERTOEVOERSLANG VERLENGING 5M 60BAR 25°C. Geschikt voor: mm afvoerbuis.


Een kennis van mij gaat de wasmachine aansluiten op een plek waar geen aansluiting zit.

Er moet dus een kraantje komen en een afvoer. Aanvoerslang verlenging recht 3. Type klus: Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of. Aan een wand in de keuken wil ik een waterleiding met afvoer geplaatst hebben voor mijn espressomachine. Warm waterleiding is optioneel . De afvoerslang was veel te kort, dat konden wij niet weten: 1. Een wasmachine afvoer voor het afvoeren van het vuile water, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt.


Essentieel voor een goede werking van uw wasmachine en droger is de afvoer van het water. Een afvoer wasmachine moet zijn afvalwater . Deze afvoerslang van Miele is geschikt voor de wasmachine en vaatwasser. Dankzij het flexibele materiaal kun je de slang gemakkelijk in de gewenste positie . Toe- en afvoerslang kan tot meter worden verlengd. Afbeelding van Sencys afvoerslang met bocht wasmachine 2 . Koppeling voor het verlengen van slangen met een binnen diameter van mm. Ook prima geschikt om de afvoer slang van een wasmachine te verlengen.


Verbind je wasmachine met je waterafvoer middels deze wasmachineafvoerslang. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder deze slang van 2cm .

Installeer zelf de waterafvoer in jouw toilet, keuken of badkamer. Alles voor het installeren van waterafvoer vind je bij Praxis. Reserveer direct online. Dan is nog het geluidsdingetje, als de wasmachine afpompt dan hoor je dit ook in de keuken. Dat scheelt een stukje weerstand in de afvoerleiding.


Interne afvoerslang wasmachine. Dit onderdeel vervangt . Vervang eenvoudig de afvoerslang van je droger zelf met onze handige Praxis instructievideo. Maak eenvoudig van afvoer een dubbele afvoer met dit Scanpart PVC y-stuk, zodat je bijvoorbeeld wasmachine en droger op één afvoer aan kunt sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.