donderdag 19 mei 2016

Rafaello taart

Er staat weer een lekker stukje taart voor jullie klaar! Nou stond deze taart al een lange tijd op mijn ”to bake” lijstje en gisteren heb ik dan eindelijk deze geweldig, . Afgelopen weken zo vaak de Raffaello taart gemaakt, het is en blijft heerlijk! Hij ziet er zó prachtig uit, ik moest hem zelf ook maken!


Rafaello taart

En ik heb (helaas) een makkelijke manier ontdekt, waardoor ik bang ben dat ik veel vaker taarten ga maken en eten: kant-en-klare taartbiscuit van de AH! Een heerlijke cake voor speciale gelegenheden. Het kost wat tijd en moeite, maar het is de moeite van elke seconde die je erin stopt waard.


We bakken eerst een luchtige biscuit. Makkelijke Rafaello taart die ook nog eens onwijs heerlijk is! Verwarm de oven voor op 180°C. Mix eieren met suiker tot een schuimige massa tot het volume verviervoudigd is. Voeg al zevend de bloem toe en spatel deze er rustig onder.


Rafaello taart

Jouw favoriete luxe lekkernij? Maar wist je dat je ook heerlijke taarten kunt maken met dit geweldig goede gevulde chocolaatje? Nog leuker: Het is helemaal niet moeilijk. Afbeeldingsresultaat voor raffaello taart.


BodeAls je de bodem zelf wilt . Oké daar is hij dan eindelijk ! Het recept voor de geweldige Rafaello taart die ik maakte en op Instagram had gepost. Op snapchat brak het al los, want d. De taart die veel gegeten word tijdens de Ramadan is de Raffaello taart. De taart is een echte calorieën boost,maar een extra keertje naar de sportschool is het zeker waard! Dit overheerlijke chocolaatje wordt de basissmaak . Klop in een kom de slagroom stijf met de vanillesuiker, klop-fix en suiker.


Mix als laatst de mascarpone door het mengsel. Doe hier een eetlepel kokos bij en meng het goed door. Verdeel de taartbodem in lagen . Ingrediënten: ° 150gr suiker ° eieren ° 180gr meel ° koffielepels bakpoeder ° zakje vanille suiker ° 500ml ongeklopte slagroom ° geraspte cocos ° pot witte chocolade pasta ° raffaello voor decoratie Bereiding: Begin eerst met de cake. Het recept lijkt misschien bewerkelijk, maar geloof me: het is de moeite meer dan waard! Ik heb een leuke recept voor de kokos en Raffaello liefhebbers.


Een makkelijk te maken en vooral heerlijk taart zonder bakken. Ik heb veel complimenten gehad over de smaak en structuur van deze lekkernij. Een frisse, romige, krokante en zachte Raffaello taart met een subtiel vanille .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.