maandag 15 augustus 2016

Brasserij delft

De Brasserij is een moderne stadsboerderij centraal gelegen in de Randstad. Je kunt hier terecht voor je bruiloft of feest. Het is de perfecte locatie voor . Niet alleen vanuit de romantische tuin, maar ook vanuit de uiterst sfeervol ingerichte zalen kunnen jullie met het gezelschap van de . Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.


Op zoek naar een bruiloftlocatie?

Bruiloft de Brasserij - Walter en Ilona Bruiloft de Brasserij - Toen de lieve Walter en Ilona hun trouwplannen bekend maakten, werden ze door maar liefst vrienden aangeraden eens een kijkje te nemen op mijn website. Dat is nog eens een eer! Locatie gelegen tegen het centrum van Delft. Door de binnentuin kunt u hier ook buiten trouwen.


Een geweldige keuken en een ruime zaal. De zaal is ruim opgezet en biedt ook heel veel mogelijkheden om ballonnen te gebruiken bij de ceremonie en bij het feest. De Bruiloftzuil en Fotokist die u besteld voor . Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen.


Vanaf deze zondag november is het namelijk ook mogelijk in het partycentrum aan de Brasserskade te lunchen.

Het familiebedrijf van de familie Vaderloos heeft al ruim dertig jaar ervaring met het in de watten leggen . Niet alleen onze gasten zijn welkom in de brasserie , maar ook bezoekers van Delft kunnen genieten van een lekker ontbijtje of een gezellige lunch. In onze brasserie kun je uitgebreid eten met lekker warm broo een drankje en een snackje. Afgelopen januari naar unforgettable in Klokgebouw EHV geweest. FREE cancellation on most rooms! Instant confirmation when you reserve.


Featured Hotels Near Partycentrum de Brasserij. Average price per night. Comfortable Apartment City . Een café, brasserie , restaurant, gastropub, maar bovenal een gezellig familiebedrijf.


Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden.


Wij hebben echt een geweldig bruiloftsfeest gehad mede dankzij Dj Jeroen! Het meubel en de lichtshow die Dj Jeroen had meegenomen zagen er prachtig uit! Daarnaast heeft de dansvloer de gehele avond vol gestaan dankzij de uitstekende muziekkeuze van Dj Jeroen.


We hebben van heel veel . Op 28-ging dit bruidspaar trouwen in Delft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.