woensdag 17 augustus 2016

Naamstickers vaatwasbestendig

Naamstickers vaatwasbestendig

Het meest aanbevolen: onze plaklabels, naamlabels ofwel naamstickers. Goedgemerkt labels zijn gemaakt van eigen ontwikkeld materiaal, zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Label je spullen met onze supersterke maar vooral erg leuke plaklabels. Combineer zelf kleuren, icoontjes en lettertypes.


Naamstickers vaatwasbestendig

Naamsticker voordeelpakketten € 3€ 245. Leuke stickers voor op bijvoorbeeld broodtrommels en drinkbekers. De set bestaat uit twee vellen met meer dan 1vaatwasserbestendig stickers.


Vind snel en gemakkelijk de schoolspullen van je kinderen terug dankzij onze naamlabels. Plaats een instrijklabel in de jas van je kind of plak een mooie naamsticker op de potloden of schriften. Ook ideaal voor doedoes!


Ontdek ons gamma gekleurde gepersonaliseerde naamlabels nu en bestel! Ben ik nog even hoor, ik zie dat de stickers die je kunt bestellen op goedgemerkt iets van € 1kosten voor stuks? Grote Plak Ovaaltjes, mooie naamstickers , unieke herkenbaar en goed plakken. Voorzie je spullen van je naam en nummer, raak niets meer kwijt.


Vaatwas-, diepvries- en magnetronbestendig. Praktische en duidelijk herkenbare stickerlabels, gepersonaliseerd voor zakelijk gebruik, voor thuis en (buiten)sport. Altijd de leukste stickers en plakletters!


Ontwerp gemakkelijk en goedkoop uw eigen plakletters. GRATIS verzending vanaf euro! Stickers - Wil je je eigen stickers ontwerpen?


Dan ben jij hier aan het juiste adres ! Graag ordernummer vermelden in de mail. Mochten de stickers gebruikt worden op glaswerk. Let er op dat de stickers niet vaatwasbestendig zijn en het glaswerk voorzichtig met de hand afgewassen dient te worden.


Naamstickers vaatwasbestendig

Wij leveren alleen de stickers , geen glaswerk . Zorg er dan voor dat al hun dierbare spulletjes goed gemarkeerd zijn, met onze gepersonaliseerde kinderstickers. Maak hieronder je keuze tussen een rechthoekige kindersticker met figuurtje of een coole . Ik had het al eens bij een vriendin gezien. Van die handige stickers met de naam van je kindje. Voor op het flesje, de broodtrommel of de schoolbeker.


Zodat je zoon of dochter niet het verkeerde flesje melk krijgt op het kinderdagverblijf. Of je bij het leeghalen van de tas ontdekt dat je kleuter wel een zelfde . Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte ontwerp! Onze gekleurde labels komen in een grote variatie van ontwerpen en kleuren en zijn gemaakt van verschillende materialen en daarom ook verschillend in gebruik.


Soms kan het best lastig zijn om te kiezen tussen stickers - en instrijklabels, het hangt er allemaal van af hoe u ze wilt gaan gebruiken. Vaak vragen scholen, onthaalmoeders of crèches om persoonlijke spullen van uw kinderen te voorzien van een naamlabel. Kinderstickers zijn hiervoor een ideale oplossing. Ze worden vaak gebruikt voor brooddozen, koek- en fruitdozen, drinkflessen, op schriften,. De stickers zijn vaatwasbestendig.


STICKERS Afmeting 4cm lang en 5cm hoog. Maak je eigen label sticker met onze ontwerptool! Deze rechthoeklabels hebben de maat 40mm x 15mm. Snel en makkelijk te gebruiken!


Logo stickers snel en eenvoudig besteld. Snelle en Gratis verzending. Alle Formaten en Materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.