donderdag 11 augustus 2016

Welke kleur in de keuken

We hadden het al eerder over kleine keukens en hoe je daar efficiënt mee omgaat wanneer het aankomt op de indeling en het besparen van ruimte. Maar welke kleuren zijn nu precies geschikt voor de kleinere keuken , en welke kun je beter vermijden? Hoe laat je je keuken zo ruimtelijk mogelijk ogen . Er zijn geen slechte kleuren , maar wel slechte kleurencombinaties.


In dit artikel werken we aan de hand van het onderstaande kleurenwiel.

Natuurlijk zijn dit niet de enige kleuren waarin een keuken te verkrijgen is, maar het kleurenwiel is een handig instrument om te kijken welke kleuren bij elkaar passen en welke niet. Weet je al welke kleur keuken je gaat uitkiezen? De kleur van een keuken is namelijk heel erg belangrijk.


Je kiest een keuken niet alleen voor vandaag, maar ook voor over twintig jaar. Tieleman Keukens geeft jou tips, zodat je een . Van plan om een nieuwe keuken te kopen, maar twijfel je nog over de kleur ? In onze blog bespreken we de tien beste kleuren voor in je keuken.

We geven tips over het combineren van kleuren en vertellen welke keukenstijlen passen bij welke kleuren. Wil je de kleuren zelf bekijken? Kom dan langs in een van onze . Welke kleur kies je voor het werkblad en de vloer.


De eerste stap bij de decoratie van een nieuwe keuken zijn de vaste elementen. Een houten parketvloer in warme tinten of een zwart-witte tegelvloer roepen een heel verschillende sfeer op. De vloer is het minst aanpasbare element van je nieuwe keuken. Heb je een kleine keuken , dan kies je best voor lichte kleuren. Lichte kleuren kunnen een ruimte optisch vergroten.


Donkere kleuren in kleine keukens zullen je ruimte nog kleiner doen lijken. Er is veel diversiteit in keuken kleuren. Zowel landelijk, modern, design als klassiek. Rode of blauwe keukens bekijken? Lees hier alles over keukens en kleuren.


Keuken kleuren zijn zeer divers maar de mogelijkheden verschillen per afwerkingsvorm.

Bekijk een aantal veel voorkomende kleuren of gebruik de kleurentool. Het is lastig om te kiezen uit de vele kleuren die beschikbaar zijn voor een keuken. En welke kunnen echt niet samen gecombineerd worden? Wat zijn de kleuren van het moment? Overigens kunt u hier alvast alle keukenbrochures gratis thuis ontvangen, of hier de . Maar na jaren van véél wit in keuken -land zijn we eigenlijk wel klaar om weer wat meer kleur toe te voegen!


Van blauw, tot mintgroen, . Misschien passen groene of blauwe kleuren wel goed bij uw interieur. De keuze is groot, zeker bij ons merk Residentic. Daar kunt u iedere kleur keuken kiezen die u wilt, iedere RAL kleur is mogelijk. Maar ook onze andere keukenmerken bieden u veel keus.


Een andere kleur geven aan meubels, muren en tegels in de keuken? Op onze website verandert u met onze handige tool gemakkelijk de kleur van uw droomkeuken. Klik simpelweg op het rode kwastje op de productpagina en wijzig in een handomdraai de kleur van de keukenkastjes , het aanrechtblad of de vloer. Wilt u meer weten over welke kleurencombinatie perfect staat in uw interieur?


Keukenkasten , Keuken Dressoir, Muurkasten, Kasten Op Maat, Één Keukenmuur , Keukenmuur Kleuren , Keuken Tv, Muurkleuren , Houtbewerking. Oude houten materialen en strakke gashaard. Ongetwijfeld hebt u al het een en ander aan keuken kleuren bekeken op internet of in mooie gekleurde brochures van keukenleveranciers.


Qua kleur mag alles in de keuken ! Denk hierbij ook aan keukenaccessoires in knalkleuren. Ik heb zelf een lichtblauwe koelkast en een vrolijke behangetje in de keuken. De perfecte kleuren voor je keuken.


In welke kleur je de keuken zal verven, hangt grotendeels af van je persoonlijke smaak en voorkeur. Toch zijn er enkele richtlijnen waarmee je rekening kan houden als je je keuken verft. Er bestaat bijvoorbeeld een verschil tussen kleuren die geschikt zijn voor actieve . De keuken verven, met welke kleuren doe je dat?


Kleuradviseur van Levis Isabelle De Ganck geeft je verf- en kleurentips voor de keuken. Ben jij op zoek naar een nieuw kleurenpalet of kleuren inspiratie voor jouw keuken ? Eigenlijk alle kleuren kunnen toegepast worden in de keuken maar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.