woensdag 2 november 2016

Le creuset les forgees wok

Le Creuset Les Forgées Wokpan - Ø cm. De Les Forgées wokpan is gemaakt van gesmeed aluminium en voorzien van een stevige PFOA-vrije antiaanbaklaag. Er is sprake van een gelijkmatige warmteverdeling en de rvs handgreep wordt niet heet tijdens het koken. Geachikt voor alle warmtebronnen, inclusi.


Dit zorgt voor een optimale verdeling van de warmte om het beste bakresultaat te garanderen.

Het gebruik van aluminium . Kijk hier voor de Les Forgees wokpan 30cm met steel. De bodem heeft een diameter van cm. De van twee oren voorziene pan is gesc. Deze ongeëvenaarde Franse knowhow vereist een voortdurende toewijding.


Iedere pan heeft een unieke mal waarin hij gegoten wordt. Vervolgens worden de pannen met de hand geëmailleerd en daarna, door de experts van .

Zo haal je de Aziatische keuken in een handomdraai naar je eigen eettafel. De anti-aanbaklaag van de pan is dik en krasvrij. Hierdoor heb je weinig olie nodig bij het wokken van vis en groenten en gebruik je . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. De wokpan is vervaardigd uit hoogwaardig gesmeed aluminium.


De binnen- en buitenkant zijn geanodiseerd - wat de pan extra sterk maakt. Ook heeft de wokpan een zeer gladde anti-aanbaklaag die aan de strengste . There are no reviews yet. Dit product is nog niet beoordeeld! Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €- korting bij je volgende bestelling. Zwilling Black Wok cm.


GreenPan Venice Wok 28cm. Le meilleur pour cuisiner avec moins de matière grasse pour une cuisine saine. Le Wok Les Forgées antiadhésif .

Nu in de aanbieding van € 14voor € 800! Elle vous garantit une répartition de la chaleur optimale. Elle est idéale pour la cuisine asiatique ou faire revenir des légumes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.