dinsdag 17 januari 2017

Aeg lavamat special 8

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De zachtere manier van . Help anderen en geef jouw mening over dit product. Bekijk alle specificaties.


Alhoewel de AEG L SPECIAL wasmachine geen Smart wasmachine is, heeft het wel slimme functies.

OptiSense registreert automatisch de belading van de wasmachine en past de wascyclus hier op aan. Dankzij OptiSense wordt er zuinig omgegaan met energie en water, waardoor jij goedkoper uit bent. AEG LAVAMAT LSPECIAL- Wasmachine.


Alle productspecificaties . De meeste lavamat wasmachines van AEG hebben een kleding beschermende ProTex trommel zodat je kleding wordt beschermd tegen slijtage. Deze wasmachine heeft voor elk type wasgoed een wasprogramma klaarstaan. De AEG L7FE86EW wasmachine zorgt . Stel met de startuitstelfunctie de starttijd van het wasprogramma in.

Met zijn OptiSense-technologie past hij het watergebruik en de wastijd automatisch aan op jouw was. Hierdoor gebruik je nooit te veel energie of water. Met de L8FB84ES wasmachine van AEG kunt u uw kleding reinigen tot de laatste vezel dankzij de Ökomix-technologie. Vergelijk alle (ook de allernieuwste) AEG wasmachines met daarbij verschillende prijzen van alle online wasmachinewinkels!


Vergeet het moeizame verwijderen van vlekken met de ´vlekken behandelen´- optie van AEG. Slechts één keer op een knopje drukken en dit slimme apparaat zal de vlekverwijderaar vanuit het speciale vak in de trommel loslaten als de temperatuur 40° heeft bereikt - de perfecte temperatuur om vlekken te verwijderen. Het bekijken en downloaden van deze Wasmachine handleiding is geheel gratis.


AEG Lavamat Special handleiding. Koop of Verkoop aeg lavamat op Marktplaats. Landelijke verhuur van witgoed aan studenten, particulieren en bedrijven - Service pagina.


Meest voorkomende AEG foutcode is EF( EFO ): Dat lijkt een ernstige code, maar vaak is er gewassen met teveel zeep waardoor er sop met wat water op de bodemplaat is gelekt. De machine denkt nu dat hij in. Siemens wm16w672nl wasmachines - wit.


Aeg lavamat l6fb86iw wasmachines - wit. De Consumentenbond heeft geen bewijs tijdens hun vergelijkingstesten dat speciale trommels zorgen voor minder slijtage. Measure out the detergent and the fabric softener.


Select the required programme by means of programme selector.

Do not use your washing machine to wash articles with whalebones, material without hems or torn. U kunt de deur van het apparaat niet openen als het sym- bool brandt. Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner.


Als het programma is voltooi is het symbool van de laatste fase aan. Het stoomsymbool gaat aan als u een Stoomprogramma kiest. De wasmiddeloverdosering gaat aan het einde van de cy- clus aan als het apparaat detecteert dat er te veel wasmid- del is gebruikt. Daarmee is hij zuiniger in gebruik dan wasmachines met een A energielabel. Zo bespaar je dus eenvoudig op je energierekening.


Wassen met een laag energieverbruik betekent niet dat je minder goede . Ontbrekend: special.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.