vrijdag 20 januari 2017

Aeg t65170av

Hij is voorzien van startuitstel en geeft een geluidssignaal wanneer hij klaar is. De resterende tijd is niet zichtbaar. De droger heeft luchtafvoeraansluitingen waardoor deze gemakkelijker bij de ventilatieopening in de muur kan worden geplaatst.


Met een vulgewicht van kilo is de luchtafvoerdroger geschikt voor in een huishouden van tot personen. Online of in één van onze winkels.

Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Tevens maakt deze afvoerdroger gebruik van een Anti-Kreuk Plus . Met deze droger, uitgevoerd met he SilentSystem droogt u uw kleding geruisloos. De droogcyclus is speciaal ontwikkeld om geluid te elimineren.


De RVS trommel droogt in beide richtingen, zodat kleding niet in elkaar draait en . Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi. Afvoerdroger van AEG voorzien van een kg.

Bediening is eenvoudig filter schoonmaken ook en maakt weinig lawaai en de droogtijd is vrij snel en het apparaat is goedkoop in aanschaf veel waar voor je geld. Fraaie en solide afvoerdroger van AEG voorzien van een kg. Zo is je was minder gekreukt en win je dus ook bij het . Een afvoerdroger voert de vochtige lucht uit de was af naar buiten. Hiervoor is een afvoerbuis of -slang door een raam, deur of gat in de muur naar buiten nodig. Alle ladinggroottes drogen met een perfect proportionele hoeveelheid energie.


Zo bespaart u energie zonder dat dit ten koste gaat van het droogresultaat. Deze droger past de programmaduur aan op de inhoud van de lading. Met de startuitstel functie kunt u de droger vooraf programmeren en zelf bepalen wanneer de droogcyclus begint. This dryer adapts the cycle length to suit the exact size and dampness of each and every loa so you achieve perfect drying for the minimum amount of energy.


Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Kastontwerp: Vrijstaan Type lader: Voorbelading, Kleur van het product: Wit. Capaciteit trommel: kg, Duur cyclus: min, Geluidsniveau: dB. Energie-efficiëntieklasse: C, Energie consumptie: kWu, Warmtebron: Electrisch. Breedte: 6mm, Diepte: 5mm, Hoogte: 8mm.


Ook zeer voordelig met kans op schade met fabrieksgarantie.

Compare and find the best deals on your favorite brands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.