dinsdag 17 januari 2017

Bedieningspaneel iphone 6 werkt niet

Bedieningspaneel iphone 6 werkt niet

In iOS en hoger kunt u het bedieningspaneel gebruiken om snel een foto te maken, lampen aan te doen, uw Apple TV te bedienen en meer. U kunt het bedieningspaneel zelfs aanpassen zodat u direct toegang hebt tot de dingen die u het vaakst doet. Het Bedieningspaneel (Control Center) in iOS is een plek waar je verschillende functies kunt aan en uitzetten, zodat je niet helemaal naar de Instellingen-app hoeft te gaan.


Bedieningspaneel iphone 6 werkt niet

Veeg je vanaf de onderkant van het toegangsscherm omhoog met je vinger, dan verschijnt het Bedieningspaneel. Met behulp van het bedieningspaneel , ook wel het Control Center genoem krijg je snel toegang tot de verschillende systeeminstellingen en functies. Denk hierbij aan het in en uit schakelen van vliegtuigmodus, Wi-fi, Airplay, AirDrop en Bluetooth. Handig, want op deze manier hoef je niet te zoeken in het . In iOS had Apple het Bedieningspaneel al volledig aangepast, maar vanaf iOS is het Control Center weer compleet vernieuwd.


Niet alleen is de interface gewijzig ook kun je het Bedieningspaneel persoonlijker maken door snelkoppelingen aan te passen of zelf te verwijderen. Ik kan het Berichtencentrum op het. Een aantal van deze vierkanten vervullen de functies die het Bedieningspaneel eerder al had: het regelen van je muziek, veranderen van de helderheid en het aan- en uitzetten van bluetooth. Daar blijft het echter niet bij: eindelijk krijg je de kans om de inhoud van het paneel (deels) zelf vorm te geven. Met het nieuwe iOS Bedieningspaneel kun je wifi en bluetooth niet meer volledig uitschakelen.


Volgens Apple is het geen bug maar bewuste keuze. Het nieuwe Bedieningspaneel is op zich een verbetering omdat je het veel beter kunt personaliseren met allerlei nieuwe regelaars. Maar misschien mis je juist wat. Het probleem lijkt opgelost in de iOS 7. Er zijn meldingen geweest van een probleem in iOS 7. Dan is iOS voor jou niet zo spannend: met de nieuwe functie ' niet storen tijdens autorijden' en het aanpasbare bedieningspaneel als belangrijkste veranderingen is de update.


Bedieningspaneel en het Berichtencentrum niet toegankelijk zijn door respectievelijk naar boven of onder te vegen of werkt wel . Een MacBook of Windows-laptop blijft wat ons betreft nog altijd de betere keuze voor wie veel werkt met het toetsenbord. Ook kun je ze per ongeluk activeren. Je kunt toegang via dit toegangsscherm uitschakelen. Het bediengingspaneel werkt standaard in elke situatie.


Zo schakel je toegang tot het bedieningspaneel. Van de meeste aanpassingen en vernieuwingen merk je als gebruiker niet zo veel. Dit zijn meestal kleine optimalisaties.


Deze verbeteringen zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de batterij minder snel leeg gaat of dat een bepaalde app iets makkelijker werkt. Toch voert Apple elk jaar ook grote verbeteringen . In iOS worden wifi en bluetooth nooit echt uitgeschakel als de gebruiker deze uitzet via het nieuwe bedieningspaneel. Probleem is echter dat veel gebruikers niet door zouden hebben dat de verbindingen automatisch weer aan gaan, stelt de onderzoeker. De knoppen in het bedieningspaneel van iOS om wifi en bluetooth uit te schakelen, werken niet helemaal zoals je dat verwacht. Ik heb het op mijn 6s plus getest met iOS versie 10.


Dus ik krijg het ook niet voor elkaar. Het kan gebeuren dat AirDrop niet helemaal naar behoren functioneert. Werkt dit niet , dan kun je het volgende proberen. Wat deze gebruikersinterface verbergt, is dat als je in het bedieningspaneel op de knoppen voor wifi en Bluetooth drukt, deze niet meer de aan-uitactie uitvoeren die je zou verwachten.


Desalniettemin is de nieuwe aanpak een ver-betering. Persoonlijke hotspot werkt ook zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.