maandag 16 januari 2017

Brocante servetten

De servetten zijn per stuk (of per zelfs nóg voordeliger). Je kan kiezen tussen mooie kettingen en tashangers. SERVETTEN van Het brocante huis uit Lutten. Per stuk of per voordeliger.


Maar ook gelli art, encaustic, sjablonen en meer voor hobbyisten. Betaalbare pakjes servetten in kleine hoeveelheden, makkelijk voor decoupage en decoupagepapier.

Op zoek naar een ander brocante printje? Kijk dan ook eens in onze andere webwinkel Ald . Brocante pakje papieren servetten met print van een oud vintage bestek in naturel tinten, stuks per pakje. Servetten kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Hele mooie oude Franse servetten.


Wat zijn ze toch schattig de kleine vintage koffertjes. Leuk om in allerlei stijlen te maken. Exclusief afgebeelde servetten.

Categorie: Woonaccessoires. Deze servetten hebben een brocante look en staan mooi bij een landelijk gedekte tafel. Gele bloemetjes ( verloopt van licht naar donkergeel) met groene blaadjes.


Lief brocante kleedje met servetten. Gemaakt van linnen oude theedoeken en damasten servetten met gebordeerd monogram gevonden op de Franse Brocante. Dit s een uniek product. Decoupage is al decennia lang een hele mooie manier om een gebruiksartikel een mooie en exclusieve uitstraling te geven.


Mooie brocante papieren servetten met nostalgisch design vintage klasieke rozen. Zeer geschikt om onder andere voor de servetten techniek te gebruiken, ofwel decopatch. Gemerkt: La Nuit, Maison du textile. Bekijk ook eens mijn andere advertenties met o. Mail me voor de link van mijn webwinkel voor nog meer brocante. Antieke damast servetten.


Een set van mooie servetten in wit. Klein servetten rekje (ivoor). Voeg toe aan winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.