dinsdag 17 januari 2017

Gastendoekjes laten borduren

Leg uw gasten of zakenrelaties in de watten met gastendoekjes. Laat gastendoekjes bedrukken of borduren met een door u gekozen dessin, logo of tekst. Ook hebben we diverse bij passende handdoeken, badlakens en strandlakens. Kijk ook eens bij sporthanddoeken.


Verblijd jouw (zakelijke) relaties en laat gastendoekjes bedrukken.

Leverbaar vanaf stuks. Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Kosteloos en geheel vrijblijvend! U kunt dit gastendoekje bij Aduis online laten borduren. Borduurservice:Handdoek met bies, 1 katoen, ca.


Tevens is het mogelijk om de artikelen te laten bedrukken. Dit is zeer geschikt voor bedrijfskleding of grote aantallen relatiegeschenken. CreaMira staat iedere donderdag op de markt in Emmeloor iedere vrijdag op de markt van Leeuwarden en iedere zaterdag op de markt in het centrum van Heerenveen.

Leuk om te personaliseren met naam of korte tekst. Altijd handig om bij de hand te hebben. Ben je op zoek naar badstof gastendoekjes van goede kwaliteit? Op zoek naar een leuk gastendoekje welke u wilt laten borduren ? Een gastendoekje bedrukken dat wordt vrijwel altijd gedaan met borduurgaren.


Dit omdat gastendoekjes veelal veelvuldig gebruikt worden en vaak de wasmachine in gaan. Daarom borduren wij altijd de gastendoekjes in plaats van bedrukken. Borduren voor het borduren van jouw ontwerp.


Maak hier uw eigen gastendoek met naam of logo tegen de laagste prijs! We borduren vanaf stuiks voor euro per stuk en geen borduurkaartkosten. Zelf alles in voorraad maar door ons laten ophalen,of. BEDRIJFSKLEDING BORDUREN BEDRUKKEN.


Werkkleding online bestellen en laten borduren met Logo, Naam of Tekst Eigen Kleding en Textiel . Gastendoekjes met jouw Logo laten borduren ! Genoemde prijzen zijn bij een bedrukking of borduring inclusief borduurkaart en u betaalt geen bijkomende kosten. Wij kunnen uw gastendoekjes ook geheel naar eigen ontwerp laten maken . GASTENDOEKJE UNI EXCELLENT op=op.

Mooie gastendoekjes van het merk Uni Excellent. Mogelijkheid om tegen meerprijs naam of motief o. Vanaf nu is het nog makkelijker om onze producten te laten borduren. De prijs voor het borduren wordt onmiddellijk berekend . Weten jullie soms een goed adres waar ik vrij voordelig washandjes of gastendoekjes kan laten borduren ? Het gaat hier wel over een 200-tal stuks. Mooie Walra gastendoekjes van goede badstof kwaliteit.


Perfect voor in de badkamer als u op zoek bent naar mooie handdoeken met de juiste prijs! Verkrijgbaar in meerdere sjieke kleuren. Wilt u deze gastendoek laten borduren ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.