donderdag 19 januari 2017

Glazen pot met deksel hema

Neem je ontbijt of lunch mee in deze glazen pot. De pot heeft een vrolijke kleur en een metalen deksel. Handig voor bijvoorbeeld muesli of yoghurt.


Een glazen pot met een inhoud van 0. Niet geschikt voor warme dranken.

In een voorraadpot sluit je eten luchtdicht af waardoor je eten langer vers blijft. Ook is het handig als je grote verpakkingen suiker of koffie goed wilt bewaren. Je zou bijna stapelgek worden op deze Brabantia Set van Stapelbare glazen Voorraadbussen met deksel in de kleuren Dark Mint,… Meer.


Leonardo Top Voorraadpot - cm. Is niet geschikt voor warme dranken. Bestel veilig en vertrouwd op HEMA.


Steeds wordt gekeken hoe de artikelen nog . Ik heb het idee dat er daarom meer lekgevaar is, dus misschien niet handig om je smoothie in mee te nemen.

Maar daarom zijn ze natuurlijk nog steeds wel goed te gebruiken als voorraadpotten of . Als je voedsel in een pot met. MÅTTFULL Geurkaars in glas IKEA Als de kaars op is, kan de glazen cup worden gebruikt als theelichthouder. Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en roep de sfeer op van een ouderwetse snoepwinkel, of houd je thee en koffie vers in onze prachtig versierde blikken.


We hebben ook halfdoorschijnende potten waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt. En omdat ze in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar . Tenslotte vond ik het ook gewoon een hele mooie glazen kan. De kleur van de deksels van deze potjes vond ik zo leuk!


De rietjes die ik heb gekocht passen hier ook perfect bij. Toen we afgelopen weekend even bij de . Deze glazen cocktailpot veroverde eerst de harten van Amerikaanse hipsters en foodies en is sinds het laatste jaar niet meer weg te denken op social media. En het deksel en rietje voorkomen gênante plekken op je outfit ( wat bij mezelf zijn nut zeker al heeft bewezen).


Leg er bijvoorbeeld schelpjes, zeepjes of een cactus in. Met altijd weer die verrassend lage prijs. Van rietjes en glazen drinkpotten tot een receptenwaaier met de lekkerste drankjes: het wordt een feestelijk voorjaar met ons nieuwe cocktailassortiment.


Kies jouw favoriete item en shop deze direct online!

Cactussen zijn nog helemaal trendy in het interieur. Alles wat groen is eigenlijk. Zo zetten we laatst een paar hyacinten in een weckpot bijvoorbeeld. Nu de beurt aan de cactus.


Cactus in glas Wij kozen voor drie glazen potten van de HEMA maar je kan . Inspiratieboost: badkamers met schuine wand. Met de bewaarbakjes en vershouddozen van Xenos hoef je nooit meer restjes weg te gooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.