dinsdag 24 januari 2017

Miele condensdroger handleiding

Miele condensdroger handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Gebruiksaanwijzing voor de condensdroger. Dat is veiliger voor uzelf en u voorkomt onnodige schade aan uw apparaat.


Miele condensdroger handleiding

HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding , gebruiksaanwijzing of bouwtekening. Dan gaan we gratis voor u op zoek! Het ventileren van het vertrek waar de droger is geplaatst.


Miele Service Verzekering Certificaat. Vervang eenvoudig de afvoerslang van je droger zelf met onze handige Praxis instructievideo. Informatie over de warmtepomp en over het koudemiddel.


Wanneer de droger onder een werkblad is geplaatst of in een kast is inge‐. Echter de gebruiksaanwijzingen heb ik niet. Als je een condensdroger hebt, is de condensor te verwijderen om te reinigen.


De condensor bevindt zich normaal links onder in je wasdroger, achter een klep. Kom je er niet uit, raadpleeg de handleiding van je . In goede staat en werkt perfect. Droogkast AEG: Lavatherm 730.


Ik zelf heb de filters grondig schoongemaakt, zat nogal veel stof in zeefje onder. Schoongemaakt volgens de handleiding waar kan ik nog meer naar zoeken! Hierin vindt u belangrijke instructies betreffende de veilighei het gebruik en het on- derhoud van het apparaat.


Bewaar deze gebruiksaanwijzing en. Gedetailleerde omschrijving: Bij een reeds opgestapelde wasmachine en droger moet het tussenstuk vervangen worden. Maak je wasdroger regelmatig schoon zodat het pluizenfilter en de warmtewisselaar niet verstopt raken. Lees onze tips en adviezen.


Miele condensdroger handleiding

PerfectDry en FragranceDos voor nauwkeurig drogen en een frisse lucht. Wasdroger kapot en repareren. Deze trommel heeft een . Natuurlijk kunt u altijd een monteur bellen maar die kost centjes.


Wel komt de stoom achter uit de behuizing. Ik hoor de pomp wel draaien. Ik heb alle filters schoongemaakt en de warmtewisselaar helemaal schoongemaakt.


Onze condensdroger laat sinds een aantal dagen een vieze lucht achter op het wasgoed. Nu blijkt dat er een hoop troep (pluisjes) met water in de opvangbak van de droger achterblijft. Kijk eerst eens in de handleiding of je iets kan vinden over een filter. Alleen van deze onderdelen . Onze huidige droger heeft het loodje gelegd.


Tijd dus voor een nieuwe. De warmtepompdroger lijkt de beste keus (geen warm sauna hok neem ik aan :? ) Hoe kan het dat mijn huidige luchtafvoer droger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.