donderdag 19 januari 2017

Murano glas te koop

Te koop punt gave murano clown. Koop of Verkoop murano glas op Marktplaats. Vintage Murano vaas glas roze paars. Prachtige gave murano vaas, zie fotos.


De andere vintage en retro vazen zijn ook te koop : een retro opaalglas vaas naar murano model.

Ophalen in s- hertogenbosch of verzendkosten en risico koper. Diverse vazen, glazen en objecten van glas te koop van Andries Copier, glaswerk van Copier. Een andere mogelijkheid is dat in deze tijd het procedé van glas ontkleuren, wat in de vergetelheid geraakt was, herontdekt werd waarna de Venetianen in staat waren om zuiver kristalglas te produceren.


Op het eind van de 13e eeuw was het eiland Murano het centrum van deze industrie. Vanwege het brandgevaar moest. Deze papegaai uit mondgeblazen glas is een uniek stuk. Het lijf is veelkleurig.


De hoogte van dit bijzondere stuk is cm.

Maar er zijn al veel imitaties gemaakt van Muranoglas , dus is het belangrijk om te controleren of jouw object daadwerkelijk iets bijzonders heeft. Is je Muranoglazen vaas authentiek? Komt je Muranoglas uit Italië? Onze in-house expert op het gebied van Muranoglas , Fiammetta . Zo is het bij ons altijd sale. Helaas hebben wij niets gevonden voor murano glas vaas.


Mica decorations fles vienne glas maat in cx transparant liter. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Laten we aan de slag gaan! Wil je zelf een mooi souvenir van glas kopen als je op Murano bent? Let dan op het Promovetro-keurmerk, dat alleen wordt toegekend aan glas dat op Murano is gemaakt.


Kunt U mij iets vertellen over deze prachtige Murano vaas. Hoe oud zal dit zijn,en welke waarde heeft deze vaas? Ook kan ik U zeggen,hij is in een perfecte staat. Na het bewonderen van al dat prachtig glas , zal je misschien de drang voelen opkomen om wat glazen souvenirs te kopen.


Met de meeste hoogachting.

Kijk altijd goed dat het Vetro Artistico Murano keurmerk in het glas is gedrukt, meestal op de bodem. Dit is een garantie dat het authentiek glas uit Murano is. Jammer genoeg zijn er een aantal. Vazen glas prachtige unieke Italiaanse Murano glaskunst vazen.


Grote betaalbare collectie vazen online en in onze Art Unica Art Shop voor Italiaanse vazen. Aan winkelmandje toevoegen. Methoden:Oppervlakkige manieren om Muranoglas te herkennenBepalen op zichtBepalen aan de hand van catalogi.


Als je erover denkt om een stuk te kopen , dan is het beter om het te beoordelen aan de hand van een handtekening van een meesterglasmaker, een catalogus of een certificaat van echtheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.