woensdag 18 januari 2017

Siemens iq500 wasmachine kinderslot

Hoe krijg ik het kinderslot eraf? Hou seconden de start knop ingedrukt dan verdwijnt de slutel. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Bij het aanzetten van de machine hoor je aantal piepjes na elkaar en dan verdwijnt op de display het i-dos icoon en verschijnt e10. Niks werkt meer, ik kan geen handleiding vinden en ook op internet vind ik niks.

Siemens WM14Q442: iQ5. Man is nog lang niet thuis en was moet gedaan worden. Zie blz van de gebruiksaanwijzing . HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding, gebruiksaanwijzing of bouwtekening. Dan gaan we gratis voor u op zoek! De iSensoric wasmachine met waterPerfect Plus voor het meest efficiënte waterverbruik.


Druk de Start- of Pauze-knop in en houdt deze seconden vast om het kinderslot uit te schakelen.

Werkt dit niet, raadpleeg dan voor het uitschakelen van het kinderslot van uw type wasmachine de gebruiksaanwijzing. Can someoane help me with a hard reset , the factory reset for siemens s9g1s dishwasher? Sinds kort stopt na minuten het wasprogramma en zegt.


En na dit, dit kan de zijn afbeelding. Daarnaast zorgen de iSensoric sensoren ervoor dat je nooit te veel tij water of energie verbruikt. Wasmachine deur openen via ontgrendeling. Stukje metaal uit pomp gehaald na foutcode F 21.


Instructie: Kinderbeveiliging kan tot aan de volgende programmastart geactiveerd blijven, ook na uitschakelen van de machine! Dan voor de programmastart de . Wast goed schoon, ook met het verkorte programma. Nadeel is het per ongelijk in kunnen drukken van het touchpanel, staat de wasmachine ineens in een ander programma of zelfs op kinderslot. Krijg je de deur met geen mogelijkheid . Beveilig de wasautomaat tegen ongewenste verandering van de ingestelde functies, door na de programmastart de kinderbeveiliging te activeren.


We hebben een gezin met kleine kinderen. Een ander pluspunt is dat de machine een kinderslot heeft zodat kleine kinderen de machine niet zomaar uit kunnen zetten als deze in gang is gezet.

We hopen dat je love houden hier. Voor veel updates en laatste informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.