woensdag 18 januari 2017

Van nelle koffie en thee

Zoon Johannes van Nelle jr. Van_Nelle_voor_Koffie_en_Thee_blik_pic1. JPG - media Commons,rh:commons. Jacob (Jac.) Jongert , De erven de Wed. Van Nelle voor Koffie en Thee.


Materiaal en techniek, Zeefdruk, blik.

Objectsoort, Voorraadblik. Locatie, Dit object is te zien in zaal 46. Afmetingen, Breedte: 4cm. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Neem ook eens even een kijkje bij mijn overige advertenties, voor leuke decoratie items. Deze douwe egberts koffie vintage retro wandplaat is een bijzonder mooie metalen reclamebord van een uitstekende kwaliteit. Origineel koffie en thee blik uit de jaren in leuke frisse kleuren.


Rechthoekig, hoog blik met scharnierend deksel.

Een echte blikvanger dus! De winkeltrommel is rondom beschilderd met een felle gele en rode baan. Op elke zijde dezelfde tekst in strakke, schreefloze letters, in de kleuren roo blauw en wit. Het was niet de eerste keer dat de koffie -, thee - en tabaksproducent zijn zelfstandigheid verloor.


Blik was bedoeld voor winkeliers om daar verpakte koffie en thee in te bewaren. Mooi ter decoratie in de keuken. Bestel eenvoudig online.


Herkomst: Deze koffie is een klassieke combinatie van Robusta en Arabicabonen, deze koffiebonen komen oorspronkelijk uit Ethiopië, maar worden tegenwoording veel verbouwd in Latijns-Amerika, Brazilië, Afrika, Madagaskar en . Deze bus wordt alleen aan onze afnemers IN BRUIKLEEN gegeven, die daarin, onze Verpakte Koffie en Thee bewaren, en moet ons worden uitgelever zodra zij daarmede ophouden. Conditie: door de jaren heen gebruikers deukjes en lichte oxidatie. Zegro is tot op de dag van vandaag een puur Rotterdams familiebedrijf gevestigd in het Centrum van Rotterdam.


Bij Zegro vindt de horecaondernemer alles wat hij nodig heeft. De permanente URL zorgt ervoor dat ieder digitaal object vindbaar blijft op internet, ook al verandert de naam van de website of het object. Wanneer u wilt verwijzen naar objecten in het Geheugen van Nederland kunt u het beste deze permanente link .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.