woensdag 8 februari 2017

Afmeting magnetron

Om zeker te weten of jouw nieuwe magnetron past op de gewenste plek, kijk je naar de afmetingen van de magnetron. Vooral wanneer je de magnetron inbouwt in je keuken is dit van belang. Om het gemakkelijk te maken zijn er voor inbouw magnetrons een aantal standaard afmetingen. Vrijstaande magnetrons hebben . Wanneer je een inbouwmagnetron wil kopen, zijn een aantal zaken belangrijk: de afmetingen van de inbouw magnetron en de inbouwmaten van de magnetron.


Deze belangrijke maten staan op de inbouwtekening, maar deze is niet altijd even duidelijk.

Welke magnetron je nodig hebt en hoe je de inbouwtekeningen leest, . Vergelijk 5magnetrons van o. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. Diameter draaiplateau: 3mm, 3mm, 3mm, 3mm. Materiaal: Roestvrijstaal, Roestvrijstaal, Roestvrijstaal, Roestvrijstaal.


Afmeting ovenruimte: 3x 2x 3mm, 3x 2x 3mm, 3x 1x 3mm, 3x 1x 3mm. Thijs stoel voor al uw koelkasten,vriezers, wasmachines, en verdere witgoed. Te koop: sayo magnetron met grill in goede.

Voor vragen bel… Gebruikt . Een magnetron met draaiknop bediening en oplichtende cijfers. Het is voorzien van vermogensinstellingen en een capaciteit van liter. De Sharp 8watt Solo R-208W magnetron is een volwaardige magentron. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


Productbeschrijving Productbeschrijving. Dit lukt alleen als de hoogte van de anodespanning, de sterkte van het magneetveld en de afmetingen van het magnetron voor de bedoelde werkfrequentie optimaal op elkaar afgestemd zijn. De baan die de elektronen beschrijven, wijkt door de interactie met het veld van de resonantieholtes af van een spiraal: ze leggen . Wat is de beste keuze voor een inbouw oven en magnetron ? Informatie over inbouw apparatuur voor uw keuken in ons. Naast het bepalen van de afmetingen van de oven is ook het deursysteem van het apparaat van groot belang om de oven veilig te kunnen gebruiken. Ovens die op ooghoogte geplaatst worden kunnen . Technische gegevens magnetron.


Afwerking binnenruimte: rvs. Vermogen magnetron : 9watt. Binnenmaat (hxbxd): 1x 2x cm. De compacte bakoven met magnetron : op de snelste manier perfect bak- en braadresultaat.


Een combi magnetron is een combinatie van een magnetron , grill en oven.

Deze functies zijn afzonderlijk, maar ook gecombineerd te gebruiken. Met een combi magnetron kun je naast ontdooien en opwarmen ook uitgebreid bakken en grillen. Breedte verpakking, 5mm.


Diepte verpakking, 4mm. Hoogte verpakking, 3mm. Gewicht verpakking, kg. AC invoer voltage, 2V.


Een combi- magnetron verwarmt voedsel op een directe manier door middel van elektromagnetische golven, waardoor veel tijd en energie kan worden bespaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.