dinsdag 7 februari 2017

Bax showroomkeuken

Bax showroomkeuken

Unieke SieMatic eiland keuken Unieke SieMatic eiland keuken. Fabrikant: Bax Keukenarchi. Kleur: Hoogglans creme wit. Werkblad: Beton massief. Afmetingen: 3x cm.


Bax showroomkeuken

Extra informatie: Kookplaat: Miele KM4keramisch (stuks). Mengkraan: Eisinger eenhendel chrrom. Dat leidt tot kwaliteit die geen compromissen kent. Aan dat streven naar perfectie houden . Op zoek naar een handgemaakte keuken? Bij CVT Keukens hebben we tal van mogelijkheden binnen de keukencollectie van Bax.


Traditioneel vakmanschap. Oftewel: keukens die stuk voor stuk met de hand worden gemaakt van het beste materiaal. Ook CVT Keukens heeft showroomkeukens. Vaak met hoge korting en van alle topmerken zoals SieMatic, bulthaup kom naar de keuken showroom. Om in onze showroom plaats te maken voor de nieuwste modellen keukens, bieden wij geregeld showroomkeukens aan.


Bax showroomkeuken

Op deze pagina vindt u de laatste aanbiedingen. Ook op Faceboek komen de showroom-aangiedingen voorbij. Er is gekozen voor hoogwaardige apparatuur zoals een stoomoven, inbouwoven en een warmhoudlade van Miele.


Ontbrekend: showroomkeuken. Dank voor je mail Zelfstandigste. De vertegenwoordiger is mij bekend en duikt overal op als alleenheerser van Bax Nederland: (geen showroom!!!) te Groningen! Showroomkeuken Tendence Paste Fango. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Keukenkamer De in Noardburgum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Bax showroomkeuken

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. BAX keuken hoekopstelling.


Deze showroomkeuken is uitgevoerd in dikfineer hout in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.