maandag 13 februari 2017

Biertap huren duitsland

Biertap huren duitsland

U kunt naast goedkoop bier ook een biertap huren voor uw feest of jubileum bij horecabier. Voor de horeca, evenementen en voor bij u thuis hebben we prachtige biertappen te huur. Aanluitingen voor 1-soorten bier (of meer) zodat u ook andere merken kunt tappen dan dat . HUUR COMPLETE TAFELTAP - PARTYTAP Dé ideale Bier Tapinstallatie voor uw feesten en partijen. Voorzien van een waterbadkoeler voor een hoge koelcapaciteit.


Geschikt voor biervaten vanaf liter. Capaciteit minimaal liter p. Drank en partyservice Bunderbrau Drankenhandel, tap huren. Heeft u een verjaardag of organiseert u een bedrijfsfeestje ? In dat geval verhuren wij de volgende producten.


BIERTAP - De biertap welke u bij ons huurt is van het merk Lindr en is een type droogkoeler. Deze biertap heeft een ingebouwde luchtcompressor die zorgt voor de drukopbouw waardoor u geen koolzuur nodig . Trinkgut heeft gekoeld tapbier van het vat beschikbaar voor uw feest. Vraag hiernaar in uw Trinkgut drankenmarkt. TG-service-icon_biertische_01- . Biertap huren bij een van de verhuurders rond Enschede.


Wilt u een biertap , statafels of glazen huren ? Wij verzorgen voor u een pakket op maat en alles wat ongebruikt overblijft kan gewoon retour. Het was voor mij de eerste keer dat ik feestbenodigdheden moest huren. De verhuisspecialist is zeer behulpzaam geweest en hebben goed geadviseerd en tips gegeven.


Dus geen enkele ervaring. Ondanks veranderingen bleef men vriendelijk. Afspraken werden goed nagekomen en de geleverde spullen waren, netjes, . Maak jouw feest of evenement compleet door het huren van biertap , glaswerk, tafels en stoelen. Bij Slijterij Vidra kun je terecht voor dranken en verhuur.


Biertap huren duitsland

Rekenen op tafeltap verhuur van Biercarré van Ankerbrau is een doordachte stap. Duitse zoete wijn 100cl, 25. Dranken, bier (fust en fles), tap , wijn, bar, frisdrank noem maar op. Fles Huiswijn rose 75cl, 25. De Party Regelaar regelt het.


Alphen aan den Rijn en omstreken! Dé nummer in Party verhuur! Koop of Verkoop biertap op Marktplaats.


Biertap huren duitsland

Rigo Bier is de bier groothandel in Enschede met zelf gebrouwd bier en verschillende merken in het assortiment. Snel en makkelijk online biervaten kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.