maandag 6 februari 2017

Flam haarden

Onze slogan “devoted to fire” vat mooi samen waar we bij FLAM voor staan: een gedreven en geïnspireerde productie van innovatieve en grensverleggende haarden en kachels waarbij sfeer, design, kwaliteit en rendement primeren. En dit met een inzet en bezieling die steevast leiden tot heerlijk intense, gezellige . Op zoek naar een Flam houtkachel te Friesland? Haarden en kachels van bekende merken.


Wij leveren en installeren haarden en kachels van a tot z. We hebben eigen vakmensen dus u heeft maar aanspreekpunt, ook de service na de installatie verzorgen wij zelf.

Al meer dan jaar is Flam de trendsetter in haarden en kachels. Wist u dat Flam de allereerste leverancier van Alpha Heating is? Onze medewerkers weten dan ook met zekerheid wat dit merk u te bieden heeft: kwaliteit, vakmanschap en originele designs. Deze prachtige inbouwhaard staat brandend opgesteld in onze showroom. Flam haarden en kachels beloven u intense . Dankzij de verfijnde vuurregeling . FLAM levert kachels van topkwaliteit.


FLAM combineert de nieuwste technologieën met een hoog stookcomfort, schoon stoken en optimale veiligheid.

Ik heb een ingebouwde flam kachel met ventilator. Dan is er aan de haard onderaan rechts ook nog een knop voor de regeling van luchttoevoer of ventilator, maar ik zie nergens de nulstreep staan. FLAM, een wereld waar warmte veel meer is dan een aangename temperatuur. Dat komt door het uniek technisch concept van de FLAM - haarden , wat maakt dat FLAM haarden meer dan alleen sfeer en gezelligheid uitstralen. De haarden van Flam staan voor een dynamisch vlambeeld dat door u zelf te regelen is.


Zo bent u verzekerd van een heerlijke aangename warmte, maar ook voor een sfeervol vuur met alle gemakken . Geniet van een sfeervol vuur in uw kamer met een gashaard of gaskachel van Flam. De ideale warmte voor in uw huis. Deze inzethaard van Flam is een model wat met hout gestookt wordt. Dan krijgt u in één klap een stuk meer rendement en hoeft u veel minder hout te halen.


Bovendien is een inzethaard veel veiliger dan een open haard , niet alleen voor u zelf, . Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Hij biedt een gepast antwoord op de discussie rond houthaarden en fijn stof: zelfs bij een erg laag vermogen bli. Flam , de Belgische fabrikant van gietijzeren verwarmingssystemen, lanceert zes nieuwe producten.


De Ecco is een strakke Flam inbouwhaard met een hoekglas uit één stuk. Bij het openen van de haarddeur, draait ook het zijglas mee open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.