maandag 13 februari 2017

Foto in glazen pot met olie

Foto in glazen pot met olie

Ze vormen bovendien een leuk en uniek decoratiestuk. De olie zal de foto goed bewaren. Verzamel glazen potjes (je kan ze kopen of gebruik de lege potjes van groenten, jam enz.). Eigen Foto Tekst Lantaarn SmartPics.


Foto in glazen pot met olie

Lantaarn of Windlicht waar je (makkelijk) het glas uit kan halen. Ik heb kleine en grote glaasjes helemaal ingesmeerd met glitter mod podge, een tekst uitgeprint, deze ook voorzichtig ingesmeerd met mod podge, op het glaasje geplakt. Goed laten drogen en toen met spuitvernis een laagje aangebracht! Foto of tekst op een tissue printen,.


Denk aan verschillende potjes bij elkaar. Hoi hoi, In deze video laat ik zien dat je op een hele makkelijke en leuke manier een persoonlijk. Klik voor meer afbeeldingen van Madlen. Leuk olie en azijn stel, verzilver kristallen flesjes en mosterdpotje €6- bij verzending risico voor koper.


Het deksel van het mosterdpotje heeft schade, zie foto ,daar is de prijs op aangepast. Antiek glazen olie -en azijnstelletje, mosterdpotje met deksel en lepeltje op glazen schaaltje en apart zoutschaaltje. Een glazen olielamp met een ruimte waar een foto in geplaatst kan worden. Potten en flessen mogen in de glasbak, vazen en drinkglazen niet. Milieu Centraal legt uit wat wel en niet in de glasbak mag.


Tips om glas goed te scheiden. Er zijn allerlei technieken om een afbeelding over te brengen op meubels, muren of accessoires. Ook voor iemand die totaal geen teken- of schildertalent heeft.


Een van de bekendste is denk ik wel decoupage En ook met Art medium kun je geweldige resultaten bereiken, zoals ik vorig jaar al eens liet zien . Ik heb de printjes tussen wat zware boeken en tussen wat kranten gelegd zodat ze niet zouden kreuken en de kranten nemen (het te veel aan) olie op. Je hebt nodig: Een printer, een paar velletjes Vellum papier (doorzichtig papier, te koop bij de boekenwinkel of online), dubbelzijdig tape of lijm en een glazen potje of drinkglas. OLIVE YOU Willen jullie een leuke persoonlijke herinnering meegeven aan jullie bruiloftsgasten?


Wil je een glazen fles of pot precies op maat snijden? Geef dan dit leuke transparante olijfolie flesje als bedankje op de bruiloft. Het flesje van 60ml heeft een vierkante vorm en is voorzien van een schroefdop 8cm. Het etiketje pas je gemakkelijk zelf aan in onze ontwerptool. Afbeelding van olie glazen pot , zaden, en mosterd bloesem geïsoleerd op witte achtergrond stockfoto, beelden en stockfotografie.


Foto in glazen pot met olie

Glazen gebogen buis, doel onbekend. Frame metaal (geelkoper), lijst: gemarmerd glas, geslepen. Voor een ander decoratief foefje met deze glazen flessen hebt u een stuk vlasdraa zegellak en een stempel nodig. En zoek verder in de beste bibliotheek van het web met royalty free stock afbeeldingen van iStock. Om producten langer te bewaren, bijvoorbeeld om jam te maken.


Wij hebben 4gratis bronnen voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.