donderdag 16 februari 2017

Kracht gedicht

TIP) Kracht gedicht nodig? Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. Krachtgedicht: Is jouw leven veel te heftig. Je weet dat er soms van die dagen zijn.

Dan zou je hem of haar zo graag even vast willen houden en troostend willen ondersteunen. Misschien is volgend gedicht een verwoording van jouw . Er is niets dat moeilijker is dan de dingen te wensen en te aanvaarden zoals ze zijn. Wij vragen allemaal waarom? Het antwoord verstilt daar er geen antwoord is.


De mooiste gedichten over kracht staan op GedichtenStad. Dromen realiseren vraagt lef dat is wat ik me van binnen besef loslaten is wat echt moet ik voel zelf . Wij hebben eigen kracht gedichten in de categorie alles voor u gevonden.

En hopelijk geeft dat een beetje kracht. Advertentie: Ingezonden door: Loes. Het is nooit zo donker of het word weer licht. Soms zit het in een woord. Het komt zo ontzettend vaak voor dat kracht en sterkte nodig zijn om het leven aan te gaan.


In het ene krachtgedicht wordt de zoektocht naar kracht beschreven en in een ander krachtgedicht dat sterkte gevonden is. Deze krachtgedichten helpen je mee om . Wanneer ziekte toeslaat en er een weg ontstaat die aangegaan moet worden met onderzoeken, operaties, behandelingen, wachten, lang wachten en hopelijk genezing, dan wil je soms even een kaartje voor Beterschap sturen. Je hoopt dat de toekomst weer aangegaan . Alles ademt hoog gevoel, stoutheid van denkbeelden, kracht en majesteit van uitdrukking, alles raakt den toon van het hooge lofdicht.


HELMERs zich met al die kracht uitzette, zijn oorspronkelijk genie eigen. In zijn gedicht , Socrates, in drie zangen, is dit reeds duidelijk zigtbaar. Maar de zon komt door de wolken en hij wil aan ons vertolken Bij de Heer is kracht voor elk die op Hem wacht.


Graag deel ik met jou een gedicht van een vriendin van mij: Mariëtte de Rooij. De laatste tijd ontspruiten er steeds meer pareltjes aan haar brein, en deze. Nooit meer ongelukkig, nooit meer moe, door de kracht van de liefde lacht het geluk je eindelijk weer toe. Echter dit zijn geen dromen, dit keer .

Doch wyl hy wist, dat niet zo licht Die geest voor alle reden zwicht, Moest hy het werk met ernst beginnen, Bewust, dat op een harde kwast - Een . De Schepper, De Stichter, Roept tot Aanzijn, Ieder leven bij de bron, ieder lichaam bij de geboorte, Ieder Zijn tot Licht. Ieder Wezen, Een recht tot leven, een levenslicht tot licht voor leven, Een engel ter geleiding van bewustzijn, Een daad ter geboorte van mens, Een daad ter wording van leven. In het aller allereerste begin, toen jij net jouw ogen geopend had in jouw werel was je een paar uur later al weer weg. Hoe moest ik naar jou toe? Het voelde zo onnatuurlijk.


Mijn buik en heel mijn wezen was leeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.