vrijdag 10 februari 2017

Landelijke kast op maat

Kastenn is gespecialiseerd in het maken van landelijke kasten op maat. Veel is mogelijk bij maatwerk, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Landelijke kasten op maat. U kunt deze taak met een gerust hart overlaten aan Marcotte Style.


Zij inventariseren uw wensen en vinden de perfecte kast voor uw situatie. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Onze interieuradviseur vindt een kast in landelijke stijl die past bij iedere ruimte, of het nu uw woonvertrek . Bent u op zoek naar een mooie massieve kast , maar is de soort of maat die u zoekt niet te vinden? Old BASICS maakt kasten op maat. Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte meubels in een landelijke en in een industriële stijl en geven de kast op maat een unieke oude uitstraling.


Naast alle oude kasten die we in het assortiment hebben, is het ook mogelijk om een landelijke kast op maat te laten maken. Deze wordt dan naar jouw wensen ontworpen! De kasten op maat worden met de hand gemaakt van massief hout of ijzer en met de hand geschilderd.


Dit geeft de kasten een authentieke geleefde . Bekijk en bestel online!

Of heeft u wellicht een eigen ontwerp in gedachten? Mail ons dan gerust uw wensen eventueel met schets, of kom… € 1. De landelijke inbouwkasten die we u laten zien, zijn bedoeld ter inspiratie. Uiteindelijk komen we bij u thuis kijken en inmeten, waarna we een landelijke inbouwkast op maat ontwerpen. Het doel: een kast die helemaal opgaat in uw interieur. Een kast die precies past bij de architectuur van uw woning.


Op maat gemaakte buffetkast. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Bestellen of meer weten? Oud is Nieuw maakt uw kasten op maat. Dit kunnen nieuwe kasten zijn zoals een steigerhouten kledingkast op maat , een boekenkast met sierlijst of oude kasten die wij voor u opknappen in landelijke stijl.


Deze landelijke kasten passen prachtig in een landelijk interieur. De nieuwe kasten maken we helemaal op maat , . Vind hier jouw ideale buffetkast , dressoir of bibilotheekkast in landelijke , moderne sfeer. Op zoek bent naar een prachtige buffetkast , een mooi dressoir of een bibilotheekkast, De Tafelaar heeft het allemaal.


Kom eens langs in een van onze sfeervolle winkels en. Boekenkast op maat gemaakt familie Verschuur. Als zelfstandig meubelmaker heb ik talloze kasten op maat gemaakt.

Ik beperk mij niet tot een specifieke bouwwijze. Hierbij kan, indien gewenst, rekening worden gehouden met het bestaande interieur. Maar ook voor kasten , XXXL tafels, stoelen, banken. Deuren welke met sleutel afgesloten kunnen worden, 8-laden.


Gemaakt van grenen en mdf. Ambachtelijk gemaakte meubelen Ambachtelijk gemaa. Lage dressoir op maat Lage dressoir op m. Van tv kast tot sidetable Van tv kast tot si. Strakke moderne stijl Strakke moderne st.


Van dressoir tot bergkast Van dressoir tot b. Hoe fijn is het als een kast voor diverse doeleinden kan dienen. Niet alleen als buffetkast waarin de wijnglazen staan maar. Goedkope Kasten : ruime keuze en snel leverbaar. Diverse modellen en kleuren op voorraad.


Zoekt u eiken kasten op maat, vraag dan naar ons eigen merk van houten kasten op maat. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos. Een eiken kast op maat of een design kast op maat van Meubelen Jonckheere . Wilt u een landelijke kast op maat ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.