woensdag 8 februari 2017

Siemens vaatwasser symbolen

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in.


Werkt uw vaatwasser slecht? Het scheelt u namelijk een hoop werk.

Hij werkt perfect en u heeft er geen omkijken naar. Siemens vaatwasser sn69m000. Totdat hij ineens allerlei rare meldingen in het display geeft.


Codes die beginnen met een E en worden gevolgd . De vaatwasser pompt zijn water af, pakt water en geeft enkele minuten later aan dat hij klaar is. Ondertussen piept hij en als ik de deur open brandt het kraantje . Icoontje op display etna vaatwasser - Radar - het. Zal bij u ook zoiets zijn.

Deze toets, die als symbool een babyflesje heeft, verhoogt de reinigings- en droogtemperatuur zodat 9 van de bacteriën en ziektekiemen wordt verwijderd. Evoedingsmodule Alle codes E0 E0 Eallemaal duiden ze op een probleem met de voedingsmodule. Dit is meestal niet een fout die u zelf kunt repareren als vaatwasser eigenaar. Deze modules moeten geconfigureerd worden om te kunnen werken.


Stuur je printplaat op voor revisie. De vaatwasser reageerd nergens meer op, alleen als de stekker uit het stopcontact gehaald word stopt het lampje met branden. Tot sneller schitterende afwas - en droogresultaten dankzij varioSpeedPlus.


Schitterend glanzende droge vaat en extreem energiezuinig dankzij de innovatieve Zeolith-technologie. Light voor een optimale verlichting van de volledige binnenruimte van. Indesit, Eerste van de led indicators branden, of de middelste led indicators branden. Dit betekent dat de pomp verstopt is. Neem contact op met één van de ondernemers van Service Partner.


Een aantal problemen kun je zelf oplossen zonder monteur. Problemen met je vaatwasser ? Bijvoorbeeld een verstopt filter of sproeiarm of een slechtdrogende vaatwasser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.