dinsdag 14 februari 2017

Spa water glazen

Spa water glazen

De prijs is exclusief statiegeld. De statiegeld is € 50. Duo limoen-gember (PET). Doe een goed bod en kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Spa water glazen

Andere producten die mogelijk iets voor je zijn! Benaming : natuurlijk mineraalwater. Verpakking : glazen flessen in plastic retourverpakking. Spa Reine Sport pet 75cl. Bestel eenvoudig en betrouwbaar tegen de laagste prijs.


Voeg toe aan winkelwagen. Neem contact met ons op. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een lijst gemaakt met Veelgestelde vragen. Heb je een vraag die niet in deze lijst staat of heb je een suggestie of opmerking?


Spa water glazen

Kies bij voorkeur voor mineraalarm, niet-bruisend water. Kinderen van tot jaar hebben nood aan liter water per dag, dat zijn glazen van 2ml. Vanaf jaar hebben kinderen ongeveer . Water doet je lichaam deugd.


Van binnen én van buiten! Ontdek de kracht van water voor je lichaam, je lijn, je huid. Drink een uiterst zuiver water uit het hart van de Venen. Afkomstig uit het hart van de Belgische Ardennen.


Drink vooral geen water uit plastic flessen. Is ons leidingwater dan slecht? Het behoort tot het zuiverste van de wereld. Het is zelfs schoner dan de meeste watersoorten uit flessen.


Ook al staat er een mooi berg tafereeltje op verpakking en suggereert dit dat het water afkomstig is uit de Alpen, . Dit levert een besparing van 2. Ten tweede zijn de glazen flessen van het natuurlijk mineraalwater Bru nu van gerecycleerd glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.