dinsdag 7 februari 2017

Tablet houder met slot

Tablet houder met slot

RAM Mount TAB -Lock; RAM tablethouders en iPadhouder met anti- diefstalslot. Tablethouder met ingebouwd cilinderslot en spring-load release knop voor makkelijke verwijdering tablet. TAB -lock houder zijn er voor verschillende maten tablets en iPads. Kenmerken Veermechanisme zorgt voor veilige en stevige klemvaste . Een iPad of tablet is zo gestolen; een tablet anti-diefstal slot kan uw kostbare tablet snel en makkelijk beschermen.


Tablet houder met slot

Wij hebben stevige sloten van Kensington e. Op zoek naar de beste multimedia-accessoires online Vergelijk het ruime assortiment en profiteer van de laagste prijs aanbiedingen! De meegeleverde montagebeugel. Deze universele tablet houder, met slot , is geschikt voor iedere tablet (met of zonder hoes/cover) met een hoogte van 160-185mm en een breedte van 240- 270mm.


De houder kan worden gebruikt wanneer u uw toestel extra wil beveiligen maar toch eenvoudig toegang wil houden tot alle functionaliteiten. De tablet standaard is standaard draaibaar. Coolblue: alles voor een glimlach.


Tablet houder met slot

De standaard kan ook kantelbaar worden gemaakt (kies dan voor de extra optie: kantelbare unit). Stop diefstal van de iPad en tablet met SecuPlus Tablet en iPad Locks. Universele wand en bureau houder voor iPad en tablet iPad slot. MultiTabdock, Lockit iPad.


Ook geschikt voor wandmontage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.