donderdag 16 februari 2017

Tijdschriftenrek hout

Tijdschriftenrek hout

Vergelijk goedkope Houten Riviera Maison tijdschriftenrekken uit de nieuwste collectie en bestel direct de beste aanbieding! Koop online de beste merken! Tijdschriftenrek - wit - Hout.


Tijdschriftenrek hout

Heel apart, dit wandrek wit. Leuk om decoraties op te zetten, maar ook handig als tijdschriftenrek. Verpakt in een compacte doos. Met dit tijdschriftenrek van Woood slingeren de krant, diverse tijdschriften en de tv-gids niet meer los door het hele huis. Zo ziet het er al gauw netjes en opgeruimd uit.


Het rek is afgewerkt in een moderne offwhite grenen kleur. Vind houten tijdschriftenrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind tijdschriftenrek hout op Marktplaats. Met een tijdschriftenrek heb je een vaste plek voor je tijdschriften, kranten, etc.


Tijdschriftenrek hout

Daarnaast voorkom je dat ze overal verspreid liggen. In ons assortiment vindt je diverse tijdschriftenrekken van populaire merken als Koziol, Blomus en pt,. Er zijn diverse soorten en kleuren zodat er voor elk interieur wel een geschikt . SAMSUNG CAMERA PICTURES. Schuif de uitgezaagde delen in elkaar. Pak je mooiste tijdschriften of boeken en stal deze uit in je eigen gemaakte tijdschriftenrek ! Een houten rek met vijf koorden waar je tijdschriften aan kunt hangen.


Aan de achterkant zitten haken om het rek aan op te hangen. Schroeven zijn niet bijgeleverd. Houten tijdschriftenrek (naturel) online kopen bij vidaXL. Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van String.


We kunnen alle producten en opties leveren. De Houtmeesters is een werkgelegenheidsproject van Meesterwerk. In dit houtatelier kan een ieder terecht voor het kopen van stoere en eigentijdse meubels van hout. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp door de houtmeesters te laten maken, wij maken een 3D tekening en offerte.


Wij verkopen ook industriële . Als je een beetje handig bent kun je van hout zo een tijdschriftenrek in elkaar timmeren. Daarvoor heb je nodig: twee lange planken, twee korte planken en dikke en dunne latjes. Van de vier planken maak je een rechthoekig frame.


Tijdschriftenrek hout

Vervolgens timmer je daar afwisselend dikke en dunne latjes tegenaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.