maandag 8 mei 2017

Airfryer vlees recepten

Met de Airfryer maak je allerlei lekkers, van vlees tot frietjes en van groenten tot gebak. Wat zijn mijn tien beste recepten met vlees en gevogelte? Gaat het richting de juiste temperatuur, dan haal je het vlees uit de Airfryer en laat je het even rusten onder aluminiumfolie. Daarna snijd je het vlees.


Erin staan tientallen recepten die niet te moeilijk zijn, voor heel gewone maar smakelijke gerechten zoals gehaktballen en kip.

Maar dan met minder vet! Spring naar Vleesgerechten - Vleesgerechten uit de Airfryer. De Airfryer kan op hoge temperatuur vlees dichtschroeien, waardoor de binnenkant sappig blijft. De mogelijkheden zijn eindeloos: bak een biefstuk, een hele kip of gebruik je Airfryer als BBQ.


Met de grillpan accessoire gril je je vlees en laat je overtollig vet . Dit geldt met name voor de saus. Ingrediënten voor het vlees :, kilo buikspek zonder zwoer Zout, kruidenpoeder, Ketjap manis, , Ingrediënten voor de saus :, .

Je hoeft het vlees daarom ook niet meer om te draaien. Altijd belangrijk verwarm de Airfryer altijd min voor voordat je het vlees erin legt. Ik gebruikte in dit recept lepel Arachide olie om de biefstukken in . De Airfryer recepten op deze pagina zijn geschikt voor de Viva Airfryer en Avance Airfryer XL. Natuurlijk kun je de recepten ook gebruiken voor andere apparaten die hete lucht frituren mogelijk maken.


Let er daarbij wel op dat de baktijden en -temperaturen hierbij iets kunnen afwijken van wat er in het recept wordt . Ook Gordon Ramsay kookt met de Philips Airfryer , wat dachten jullie van dit heerlijk recept waarbij de Rib-eye wordt ingesmeerd met een kruidenmengsel van koffie? De Philips Airfryer met Rapid Air-technologie is niet alleen geweldig voor frituren, maar ook geschikt. Play all The Philips Chef - inspiratie en recepten Philips.


Een hele kip bakken gaat prima in de Airfryer ! De hete lucht zorgt ervoor dat het vlees snel. Dat je vis goed kunt bakken in de Airfryer wist ik al. Goed moment om dat ook aan jullie te laten zien met dit recept voor krokante kabeljauw.


Erbij serveerde ik zelfgemaakte zoete aardappel friet, truffel mayonaise en een simpele salade met olijfolie en zout. Voor de zoete aardappel friet schil en snijd je de .

De airfryer heeft er weer een heleboel fans bij. Vandaag delen we Airfryer recepten van mijn insiders. De afgelopen tijd heb ik mijn social media kanalen goed in de gaten gehouden. Want wat zijn mijn insiders creatief bezig geweest!


En ik, die eerder in de veronderstelling was dat het alleen voor patat en snacks bedoeld was, verbaas me over de recepten voor cheesecake, ratatouille, geroosterd lamsrack, drumsticks en chocoladetaart. Helaas ontbreekt mij de tijd om de cheesecake te testen, maar zelfgemaakte frieten, . Een tijdje geleden hebben wij een oproep geplaatst waarin wij insiders zochten die samen met ons de Philips Airfryer wilden uittesten. Inmiddels zijn we een paar.


Een klein oproepje voor onze bloginsiders: ga lekker door met het delen van recepten voor de Philips Airfryer. Vergeet niet om de hashtag . Gebruik jij je airfryer graag voor recepten met vlees , vis en kip? Wil je gezonde airfryer recepten maken, kies dan voor vers vlees en verse vis.


Deze zitten boordevol voedingstoffen en bevatten geen ongezonde toevoegingen, zoals E- nummers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. In de airfryer krijgt vlees en vis een . Met een Airfryer kun je veel meer dan alleen frites bakken. Wij inspireren je graag, zodat de hetelucht friteuse ook van pas komt wanneer je aan de slag gaat met andere recepten uit je favoriete kookboek. Deze heerlijke kippendijen maak je gewoon in de Airfryer ! En dat alles zonder het . Op de ene pagina krijg je uitleg hoe het gerecht gemaakt moet worden.


En op de andere pagina heb je een mooie, grote foto met daarop het eindresultaat. Het boek is verder ingedeeld in categorieën zoals vlees , vis en vegetarisch. Al met al is het een goed receptenboek airfryer voor als je op zoek bent .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.