vrijdag 12 mei 2017

Douchekraan vervangen

Met een thermostatische bad- of douchekraan heb je altijd de gewenste watertemperatuur. Wil je deze zelf installeren? In dit stappenplan zie je hoe. Stap voor stap leg ik alles.


Geen nood om een beroep te doen op een loodschieter om problemen met je douche op te lossen. In deze klusvideo leggen we uit hoe je een douchekraan vervangt.

Een douchekraan vervangen is een relatief gemakkelijke klus. Het monteren kan in principe iedereen doen, een aantal aandachtspunten vindt u hier. Vervang zelf de douchekraan met onze stap voor stap handleiding. Wij laten je zien hoe je een douchekraan monteert in je badkamer.


Op deze pagina vind je een stappenplan hoe je je douchekraan of badkraan kan vervangen of monteren. Verder zijn er lijstjes met wat je nodig hebt wat betreft . Soms is het nodig om een douchekraan te vervangen. Dit kunt u heel eenvoudig zelf doen.

In slecht een paar eenvoudige stappen kunt u zelf . Een thermostaatkraan is veilig en energiebesparend. Zelf je badkraan of douchekraan vervangen ? Leer hoe het moet in deze klusvideo van KARWEI. Douchekraan niet goed meer? Kraan aansluiten – stap voor stap met HORNBACH. Is het nodig om uw douchekraan te vervangen ? In de douche wordt het water via de thermostatische kraan zelfs op . Bekijk de installatievideo van GROHE en zie hoe je eenvoudig een douchekraan installeert.


Een kraan vervangen moeilijk? Valt mee: wij hebben een handige instructiepagina voor je klaarstaan én helpen je de juiste kraan te kiezen in . Sanitairwinkel legt het stap voor . Ik wil op een oude opbouw (zie foto) een nieuwe thermostatische douchekraan monteren en zoek het juiste verloopstuk ofwel de juiste manier . Ik wilde de s-koppelingen verwijderen en die van de nieuwe kraan vervangen. Het bovendeel van de kraan is het onderdeel dat vervangen moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.