donderdag 4 mei 2017

Foodtruck huren zonder personeel

Geef je binnenkort een feestje en ben je hiervoor op zoek naar een lege foodtruck ? Of organiseer je een festival en wil je graag zelf de uitbater blijven van de horeca? Wellicht heb je al een cateraar gevonden, maar mis je nog die vrolijke vibe van een foodtruck ? Op deze pagina bieden we een heel aantal originele . Droom je ervan om zelf een foodtruck te runnen? Of heb je een bedrijfsevenement waarbij je een foodtruck wilt voorzien van een eigen merknaam en personeel ? Bij ons huur je een foodtru. Verschillende zelfrijdende marktwagens te koop of te huur. Wij verhuren met of zonder personeel van hamburger , fri… Prijs o. Foodkeet uitdekeet voor alle evenementen en festivals.


Foodtruck huren zonder personeel

De keet is te huren met en zonder foo personeel en apparatuur. Bunschoten-Spakenburg, UT . Opzoek naar iets ludieks voor uw cateringproject, bruiloft of bedrijfsfeestje? Te huur zonder personeel. Wij leveren de foodtrailer, u regelt de crew.


Goed om te weten: Je kan sommige foodtrucks ook huren zonder personeel. Zo kan je zelf de prijs bepalen en toch het leuke effect hebben van een foodtruck op je feest. Ontdek de foodtrucks die je zonder personeel kan huren hier.


Foodtruck huren zonder personeel

Bij een publiek of openbaar feest is het een ander verhaal: De foodtruck. Op Speurders vind je Foodtrailer foodtruck te huur , zonder personeel ! Dan zorgt het verhuurbedrijf dat de truck op het afgesproken moment op de gewenste locatie staat. Organiseer je een festival en wil je de bezoekers van een hapje en drankje voorzien? Huur dan een compleet ingerichte foodtruck , inclusief personeel , drank en etenswaar.


In een enkel geval mag je zelf rijden in de truck. Wil jij een foodtruck huren zonder personeel ? Een foodtruck die je speciaal voor jouw evenmenten kunt voorzien van je naam en logo? Inclusief alle apparatuur,Poffertjesbakplaat dops op gas, (gas excl.)exclusief verbruiksmaterialen zoals gas, meel, schaaltjes, vorkjes en poedersuiker. Dit kunt U van ons meekrijgen,wat. Met of zonder personeel , zelf doen of door ons laten verzorgen.


Voor feest, evenement of festival. Ook kunt U alle benodigdheden en gebruiksmaterialen van ons afnemen. Voor de opbouw je gebruik je eigen apparatuur.


Wij van Brandstof Events organiseren met veel plezier pop-up events met food trucks en andere mobiele concepten. Piaggio met cocktailbar. Laat je dus verrassen door onze creativiteit en expertise op het gebied van food trucks en werk samen met ons toe naar een gedenkwaardig evenement. Op zoek naar een prijs voor het huren van een foodtruck ? Lekker biedt uitstekende tarieven voor het huren van een foodtruck , met of zonder personeel. Foodtrucks voor een Personeelsfeest in - Ontdek hier een ruim aanbod aan Foodtrucks voor een Personeelsfeest.


Foodtruck huren zonder personeel

Alleen onze truck huren ? Hartelijk dank voor stoppen door op deze website. Hier is een geweldig foto voor Rollende Keukens Huren. Wij zijn op zoek naar deze afbeelding heel on-line en het kwam uit . Enthousiast over de (food)keet? Onderstaand een overzicht van de kosten.


Hoe meer dagen je de Keet wil huren hoe aantrekkelijker het huurtarief. Waarom de Volkswagen Barrel huren ? Onder het stof in de werkplaats stond al tientallen jaren deze Volkswagen. Helaas voldeed hij niet meer aan de wensen voor een werkauto, daarom heeft hij een tweede leven als foodtruck gekregen. De Volkswagen Barrel is te huur zonder personeel en kan op . PS: Onze XL Roadrunner is ook te huur zonder catering …. Lente actie: kleine DJ setting gratis ! Ook te huur zonder catering.


Foodtruck huren zonder personeel

Deze foodtruck kan zonder personeel geboekt worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.