dinsdag 16 mei 2017

Grappige koffiemok

Grappige koffiemok

Ben je op zoek naar een grappige mok ? Bekijk ons uitgebreide assortiment met originele en mooie mokken op onze shop! Snelle levering en een ruime keus! Een grappige mok cadeau geven is altijd leuk.


In onze webshop vind je veel verschillende soorten en maten, met grappige designs. Kies voor een grappige mok met een unieke vorm, met een ontvanger een grote glimlach op zijn of haar gezicht. Zo hebben wij veel mokken die door het design lijken op iets heel anders, . Nooit meer mokken, met een grappige mok in je keukenkastje. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!


Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare grappige mok ! Laten we aan de slag gaan! Grappige mok voor de Stoerste Meester. Aan de binnenkant staat de tekst: van de Wereld!


Grappige koffiemok

De grappige Mok van de Koffie van het Voorschrift. De laatste tijd kwam ik bijzonder veel leuke en grappige mokken tegen. Dat vroeg om een selectie! Hierboven zie je een mok met een ring. Hieronder zie je de Kleurveranderende Mok van aardewerk, dus laat deze kantoor gadget niet vallen.


De andere bijzondere, grappige maar vooral leuke mokken vind je hieronder. Zo kunt u in vele cadeauwinkels grappige mokken kopen, bij de plaatselijke Xenos of Action vaak wel maar ook is het mogelijk om uw eigen koffiemok grappig te maken, bijvoorbeeld met een eigen gemaakte tekst of . We kennen natuurlijk allemaal de verschijningsvorm van het kleurloze glas. Maar waarom niet eens iets anders?


In deze categorie vind je glazen en kopjes die afwijken van het normale en saaie. Omdat we niet zonder ons warme goedje kunnen, schrijven we over de raarste koffiemokken. Allemaal creatief verzonnen! Onder de mok plaats je gemalen koffiebonen waarna je vervolgens heet water in de mok giet.


En na twee tot drie minuten heb. This hilarious mug makes a great gift or a treat for yourself! Voor zeven euro kun je de . All products are made to order so refunds and exchanges cannot be processed.


Please contact us if you have received a defective item and we will gladly replace it. Nieuwe grappige koffiemok met dame in bikini, prijssticker à € 7. Verzenden is voor risico van de koper. Real unicorns have curves“!


De neushoorn op deze mok laat zien waarom échte eenhoorns een paar kilootjes meer wegen en de nodige rondingen hebben. Met deze koffiemok in de hand is het lekker koekjes eten of van een gebakje genieten. Krasvast en afwasbestendig bedrukt. Bestel jouw mok direct in onze webwinkel of in onze winkel in Mechelen! De mooiste en meest grappige drinkbekers, wijnglazen en champagneglazen koop je bij MegaGadgets.


Grappige koffiemok

De Queen of Fucking Everything Mug is een gewaagd grappige mok. Een cadeau met een knipoog voor alle koninginnen onder ons. Deze grappige koffiemok heeft een fijn levensmotto en roept iedereen op om van het leven te genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.