vrijdag 5 mei 2017

Novy afzuigkap lampjes knipperen

Uitschakelen met naloopstand. Om de naloopstand in te stellen drukt u éénmaal op toets ①. Het eerste indicatie lampje knippert , de andere indicatie lampjes branden op de laatst ingestelde stand. Na minuten schakelen motor en . Wij hebben voor u een direct antwoord geformuleerd op de bij ons meest gestelde vragen.


Het kan zijn dat bij u een vraag leeft die ontbreekt in onderstaande lijst.

Wij nodigen u dan uit om contact met ons op te nemen via het aanvraagformulier. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. De eerste indicatie lampje knippert , de andere indicatie lampjes branden op de laatst ingestelde stand.


Beste, wij hebben hetzelfde probleem, hoe heeft u dit opgelost? Waardeer dit antwoord (27) Misbruik . Download hier gratis uw Novy 8handleiding. Of stel een vraag aan een andere.


Als ik de novy 8uitzet blijven alle de ledlampjes ( indicatie snelheid) tegelijk knipperen.

Hoe kan ik dit voorkomen? Dit is de indicatie voor het reinigen van het metalen vetfilter(s). Toegang tot het vetfilter. De vetfilters kunt u uit de afzuigkap nemen door de.


Hieronder vindt u een reeks vragen die ons met grote regelmaat gesteld worden. Na minuten schakelen motor. Klik op één van de onderstaande vragen en het bijbehorende antwoord op de betreffende vraag zal zichtbaar worden. Mocht de vraag die u heeft hieronder niet worden weergegeven dan kunt u vanzelfsprekend ook via . Goedkoop bij Keukenloods. Het typenummer vindt u op een sticker in de binnenzijde van de afzuigkap.


Deze wordt zichtbaar zodra u het filter uit de afzuigkap. Indien u dit niet doet, blijven de indicatie lampjes. De afzuigkap beschikt over monoblock filter.


Om te vermijden dat de afzuigkap aan zou blijven. Ik heb wat op internet gezocht en dan . Das Handbuch ansehen und herunterladen von Novy 8Dunstabzugshaube ( Seite von 28) (Deutsch, Englisch, Französisch, Holländisch). Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail.


Installeer het toestel niet indien het beschadigd is en richt u in dat geval tot NOVY.

Bewaar deze handleiding zorgvuldig en geef ze door aan de persoon die het toestel even tueel na u. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.