donderdag 11 mei 2017

Raamwisser leifheit

Doek voor raamwisser Power Slide cm. Leifheit -Powerslide 40. De all-over wisserhoes neemt hoeken en randen gelijk mee en reinigt niet alleen tegelijk met de ramen ook de kozijnen, maar heeft ook een rubberen strip die al het water verwijdert. Raamwisser Powerslide cm. De telescoopsteel is uitschuifbaar tot een lengte van meter, het scharnier kan indien nodig worden vastgezet.


Raamwisser leifheit

Getipt door de Zonnebloeeen elektrische raamwisser waarmee je je ramen, spiegels en tegels met minder kracht kan schoonmaken. Je kan de wisser verlengen met een kliksteel tot 1cm. De raamwisser is te koop voor € tot 5-.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Koop of Verkoop raamwisser leifheit op Marktplaats. Kan zowel horizontaal als verticaal wissen zonder knoeien. De grote ramen van de schuifpuien zijn brandschoon en streeploos.


Raamwisser leifheit

Geen gekledder met wiswater, het afvalwater wordt probleemloos opgezogen. Blij met deze aankoop, had dat eerder moeten doen. Als met naar professionele ramenlappers kijkt, ziet men al snel hoe zij met een paar . Ook zo klaar met die plassen water na het ramen lappen op de vensterbank, vloer, parket of tapijt?


En natuurlijk zonder hinderlijke strepen! Dankz… Volledige omschrijving. Garantie: minimaal jaar . Absorbeert veel en het lekt niet. Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw).


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan . Ook laat ik een korte instructie zien. HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN. LEIFHEIT raamwisser cm. Het rubber is dubbel gevouwen en zorgt zo voor een perfect droge strook. De breedte van de trekker is 45cm.


Compatibel met stelen met een Easy-Click systeem. ConsumentenbondVerified account. Blijf op de hoogte van consumentenzaken.


Raamwisser leifheit

Zijn beweeglijk scharnier maakt elke wisbeweging mee kan indien nodig eenvoudig en snel worden vastgezet aan de greep. De hoogwaardig rubberen lip zorgt ook voor professionele reinhei en reinigt de ruiten al .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.