maandag 15 mei 2017

Svea den helder

Svea den helder

De meest volledige site met ruim 66. Meer over deze vestiging. Wij staan voor je klaar met deskundig advies én de beste prijsgarantie. In onze prachtige showroom bieden wij u ontelbaar veel mogelijkheden. DEN HELDER - Keukenspecialist I-KOOK komt naar Den Helder.


Svea den helder

De innovatieve en transparante keukenformule opent donderdag juni haar deuren aan het Ravelijncenter 31. Op die datum is de transformatie tot I-KOOK voltooi vertelt René Tesselaar. De keukenspecialisten onder leiding van . Alle showroommodellen gaan weg met kortingen tot wel tachtig procent. Voor een actueel overzicht kijk op: . Welkom bij I-KOOK Den Helder.


I-KOOK Den Helder biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs! Met meer dan jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken. Hier tref je een groot aantal keukens uit ons assortiment, maar de mogelijkheden gaan nog veel verder dan dat! Wij vinden het op de eerste plaats belangrijk dat onze showrooms jou inspireren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan . Koelkasten, fornuizen, ovens en veel meer.


Svea den helder

Anouk gaat op bezoek bij het Ravelijncenter en ontdekt alles over de trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en slapen. Svea keukens den helder. Die gaan plaatsmaken voor de . Ons is hetzelfde overkomen als dhr Stupers, maar dan bij SVEA Den Helder. Ook jaar en maanden na een orientatie rondje keukenbedrijven, bij SVEA Den Helder een globale schets laten maken en ja. Invullen van apparatuur . Eerste vestiging geopend in Den Helder.


In eerste instantie werd hiervoor de voorlopige naam Keukenkanjer gebruikt, maar inmiddels is de nieuwe naam van de formule bekend: SVEA Keukens. Met de opening van de SVEA keukenzaak van René Tesselaar in Den Helder gaf Grando Retail het startsein voor een nieuwe formule, die op termijn SVEA - winkels moet opleveren. In de showroom kunt u zich laten inspireren door de badkamers die er staan opgesteld. De showroom is hiervoor geheel vernieuw waardoor u kunt genieten van de allernieuwste keuken en badkamer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.