woensdag 10 mei 2017

Wesco single master

Deze schitterende kleinere versie van de Kickmaster heeft een inhoud van liter en is uitermate geschikt voor de badkamer en het toilet. De trendy afvalemmer is uitermate geschikt voor in badkamers en kleine ruimtes. Ideaal voor de badkamer, werkkamer of kinderkamer. De binnen emmer en onderring zijn van kunststof.


Deze afvalemmer heeft ronde vormen met een bol deksel dat bestaat uit twee delen die opzij . De pedaalemmer van liter is geschikt voor de kinderkamer, de badkamer of het toilet.

Je hoeft het deksel bij openen niet aan te raken om je afval weg te gooien, wel zo hygiënisch. Een rubberen ring aan de voet van de pedaalemmer voorkomt . Hierdoor is hij geschikt voor de badkamer of het toilet. Dit kleine broertje van de succesvolle Kickmaster is verkrijgbaar in uitvoeringen: een witte, gemaakt van hoogwaardig poedergecoat staal en een roestvrij stalen. De kleppen zijn bij beide uitvoeringen gemaakt van . De emmer heeft een inhoud van liter. Daarnaast is de pedaalemmer voorzien van een praktisc.


De klassieke wesco kickmaster in het klein!

Met een inhoud van liter is deze pedaalemmer zeer geschikt voor badkamer of toilet. De prullenbak is voorzien van een kunststof binnenemmer en heeft een. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. De afvalbak is voorzien van een stevig voetpedaal en een kunststof binnenemmer.


Single Master van liter is de kleinere versie van de Kickmaster. Dit zie je terug in de ontwerpen, de materialen, de vormen en de vrolijke kleuren. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Pedaalemmer in de stijl van de wesco kickmaster met kun.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. Wesco single master liter - zwart. The delivery is always included only one piece, . Step on the easy-to-use pedal, and the top opening stainless steel flaps slide to the sides for simple, mess-free trash disposal.


Perfect for bathrooms, children bedrooms, or offices. Holds gallons Bullet-shaped . Afmetingen (hxbxd): 45x35x3cm- Gewicht: kg. Body: powdercoated sheetsteel or stainless steel.

Plastic ring underneath.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.