vrijdag 9 juni 2017

Dubbelwandige beker met rietje

Dubbelwandige beker met rietje. Neem jouw koele drankjes mee in deze vrolijke dubbelwandige drinkbeker van Xenos. Deze zomerse dubbelwandige drinkbeker met rietje houd je jouw drankje heerlijk koel.


Deze hippe dubbelwandige drinkbeker met rietje en deksel zal dankzij de unicorn afbeelding elke kleine en grote meid kunnen bekoren. De Mason dubbelwandige reisbeker is gemakkelijk te vervoeren.

Het rietje heeft onderaan een stop zodat hij bij gebruik niet uit de beker gehaald kan worden. Dankzij zijn dubbelwadig mal blijven handen droog en de drank la. Hoge, transparante beker met deksel. In het deksel is een opening voor een rietje (niet bijgeleverd). In het kunststof zijn in reliëf allemaal hondenvoetjes zichtbaar.


Met deze beker maak je elke Yorkie-liefhebber blij! Flamingo drinkbeker ,dubbelwandig met rietje. Deze Aladdin Grace dubbelwandige drinkbeker met rietje is gemakkelijk te vervoeren en gemaakt van gehard glas.

Lees dan onze klanten informatie gids. Product Bron:Zoekt u meer informatie over kopen . Bestel deze dubbelwandige acryl beker online of bekijk meer plastic bekers als relatiegeschenk op MultiGift. Cyclone geïsoleerde drinkbeker met rietje.


Stijlvolle dubbelwandige geïsoleerde beker met rietje. Eenvoudig online bestellen en gratis verzending. Plastic bekers bedrukken met jouw logo? Bel of chat voor advies!


Deze drinkbeker is een stijlvolle dubbelwandige geïsoleerde beker met rietje. Inhoud van de beker is 4ml. Klantgericht producten met lage prijzen en lage minimale hoeveelheden van National Pen. Het aantal en de opdruk bepalen de uiteindelijke prijs! Yukon bidon met koelelement.


Deze dubbelwandige drinkbeker heeft een inhoud van 4ml. Grote kunststof beker met schroefdop en rietje. De schroefdop heeft een afsluitrubber en sluit stevig.

Niet geschikt voor de vaatwasser, niet geschikt. Deze beker en het rietje zijn BPA-vrij. Vanaf €1(excl. btw). Deze lekvrije beker is ideaal voor onderweg.


Uw drankje blijft lang warm of juist koud. Laat uw logo aanbrengen door Relatiegeschenken. Leverbaar in transparant, rood en blauw en herbruikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.