vrijdag 9 juni 2017

Inventum plintboiler handleiding

Probleem met modesto plintboiler. Er komt water uit het veiligheidsventiel. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Hoe kan ik mijn boiler restten? Ik heb de knop er af gehaald zie een opee.


Inventum plintboiler handleiding

Ning maar weet niet of ik moet indrukken of verschuiven moet. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Bekijk hier alle specificaties!


De Modesto Qis een liter keukenboiler en past door zijn compacte vorm makkelijk achter een plint. De boiler kan staand of liggend worden gemonteerd. Bij staande montage dient de boiler met de meegeleverde steun te worden vastgezet.


Elektrische installatie. De aansluitkabel van de boiler is voorzien van een stekker voor een geaarde . De Qis een liter keukenboiler en past bijna altijd in ieder keukenkastje. Met een plintboiler van Nuon gebruikt u alleen de loze ruimte onder uw keukenkastjes en bespaart u. Voor kokend water: te gebruiken in combinatie met de Aquaspot keukenkranen. Inventum Qplintboiler liter excl. Mocht u in korte tijd veel.


Deze handleiding beschrijft de installatie en het gebruik van de boiler. Bij de montage van een keukenboiler op je keukenmengkraan (of ander warmwater tappunt) moet er een aansluitset gebruikt worden. Helaas bestond de handleiding uit een paar kleine tekeningen zonder enige tekst. Deze zeer compacte rvs- keukenboiler met een inhoud van liter kan zowel staand als liggend in een keukenkast worden geplaatst.


Inventum plintboiler handleiding

LET OP: In de handleiding staat beschreven welke handelingen u nu nog dient te doen. Het komt voor dat u na circa 1uur de keukenboiler in zijn geheel leeg dient te maken. De keukenboiler is leeg wanneer er koud water uit de kraan komt. Vaak moet dit 3x gedaan worden, voordat u het warme water van de keukenboiler. Waardeer dit antwoord (5)Misbruik melden.


Verpakking: - Boiler - Handleiding. Boiler 50l daalderop met gebruiksaanwijzing zie foto voor specificatie ophalen in amsterdam west. U of uw installateur schuift de boiler onzichtbaar achter de plint, plaatst hem horizontaal l.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.