woensdag 16 augustus 2017

Mozo van woustraat

De service was vriendelijk en leuk, de sfeer was gezellig met gemixt publiek. De inrichting is lekker Marokkaans knus maar tegelijkertijd modern. MOZO Echt heerlijk gegeten! I had the authentic veal tajine whilst my wife had a chicken tajine with a side of cous cous.


Both were beautifully seasoned and the veal was so tender. Traditional Moroccan restaurant in Amsterdam!

Heerlijke tajines, couscous, houmous en nog veel meer. Cuisine: Moroccan, Middle Eastern, Mediterranean. Restaurants in Amsterdam. Dining options: Lunch, Dinner, Accepts Credit Cards, Accepts Discover, . Binnen seconden bevestigd. Van Woustraat 8 Amsterdam 52.


In twee stappen gereserveerd . Ellen, culi- en restaurantgidsredactie, hongerlapje. Reserva online de forma gratuita.

Wellicht lukt het je nooit om de geheime mix van ras el hanout kruiden te raden, die de basis vormen voor veel van de traditionele tajines in dit Marokkaanse restaurant in de Amsterdamse Pijp, je kunt minstens het gokje wagen! Goede spot ook voor een alcoholvrije avon ze schenken hier namelijk gewoon thee bij je eten. We serve only authentic Moroccan foo but with our own special twist! Lees eerst de uitgebreide beoordelingen en meer op BonChef.


This carefully- honed menu includes several classic Moroccan stews that are cooked over several hours and accentuated with fresh spices. Everything available inside . A Moroccan fairy tale in the Pijp. Enjoy authentic tajines, delicious couscous or . Avontuurlijk Marokkaans eten in De Pijp. Bijzondere Marokkaanse High Tea.


Andalusische sfeer en muziek. MARHABA betekent WELKOM in het Arabisch. HvA-docent commer- ciële economie Zouhair Ben Abdelkarim (32) begon in het voorjaar samen met Mohamed.


Waar kwam het idee voor je eigen zaak vandaan? Denk bijvoorbeeld aan kippenpasteitjes, Marrokaanse pannekoeken gevuld met gehakt, een selectie van van verschillende Marokkaanse koekjes en nog veel meer! Uiteraard schenkt Mozo verse muntthee. Definitely worth a try are the.


Tajines en Marokkaanse thee Probeer de dazjaz met langzaam gegaarde kip, groene olijven en ingelegde citroen, of de tahlia die zowel hartig als zoet is met kalfsvlees dat vijf uur lang in honing is gegaard en wordt geserveerd met rozijnen , dadels en amandelen.

Middags kun je hier terecht voor . Een Marokkaans sprookje in de Amsterdamse Pijp voor avontuurlijke eters. Geniet van authentieke tajine gerechten en smeuïge couscous volgens moeders recept. Tipo de cocina: Marroquí, Del Medio Oriente, Mediterránea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.