maandag 4 september 2017

Chocolade fontein

Chocolade fontein

Vele aanbiedingen bij bol. Chocoladefonteinen koop je eenvoudig online bij bol. Het volgende ogenblik stroomt.


Chocolade fontein

Net als bij de chocoladefondue kunnen stukjes fruit of marshmallows bij de fontein . Je kent ze vast wel, de feestelijke chocoladefonteinen waarmee je allerlei lekkers kunt laten overstromen met gesmolten chocolade. Maar welke chocolade precies ? Niet alle soorten zijn geschikt voor dit apparaat. Daarom wat tips voor het gebruik van een chocoladefontein. Vind chocoladefontein op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Gebruik het met fruit of ijs. Bekijk en bestel bij XXLhoreca. De chocoladefontein is leuk voor thuis, maar ook in uw restaurant. Pomp en verwarming zijn apart schakelbaar.


Chocolade fontein

Demontabel,dus gemakkelijk schoon te . Een chocoladefontein heeft iets magisch. Het is een feestje op zichzelf. Misschien geef je binnenkort een high tea of organiseer je stiekem een romantische Valentijn.


Wij hebben zes scherpe antwoorden op een rij gezet. Altijd bij jou in de buurt. Deze chocoladefontein is leuk voor kinderfeestjes of om uzelf zomaar eens te verwennen met vers fruit of marshmallows in een heerlijk chocoladelaagje.


Chocolade fontein

Met de chocoladefontein van Domo weet je steeds je gasten op een originele manier te verrassen met een lekker dessert. Tips voor het gebruik van de chocolade fontein. Verwarmt en pompt de chocolade omhoog.


Smelt voldoende chocolade in de magnetron of au bain marie. Smelten in de fontein zelf kan ook, maar dat duurt erg lang. Giet de gesmolten chocolade in de fontein en schakel deze aan. Gesmolten chocolade wordt vloeibaar door er voorzichtig wat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.