maandag 6 november 2017

Beko wmy71432lmb3 wasmachine

Ik ben alleen en deze machine is voor mij perfect. Daarbij is de machine vrijwel geruisloos. De trommel is groot genoeg zodat er met gemak een dekbedovertrek (240x220) incl.


Laat de wasmachine bijvoorbeeld `s nachts draaien om te besparen op de energiekosten. Hele goeie wasmachine ”. Ik gebruik deze Beko nu ongeveer een maand.

Het wasresultaat is volgens mij net zo goed als mijn vorige , twee keer zo dure, machine. Verder heeft de machine natuurlijk . Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door winkels en wordt al bezorgd voor € 32door Bol. De vulopening bedraagt cm. Het Hi-tech verwarmingselement voorkomt kalkaanslag en gaat zo tot 1langer mee dan een standaard verwarmingselement.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar.

De deurvergrendeling werkt niet. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Dankzij zijn stille en krachtige motor is deze machine . Vind Beko wasmachine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Gratis verzending door geheel nederland en belgië en altijd volledige garantie! Meer informatie of direct bestellen? Het hi-tech verwarmingselement voorkomt kalkaanslag en . Andere pluspunten van de wasmachine zijn startuitstel, overstroombeveiliging en kinderbeveiliging. Coolblue: alles voor een glimlach.


Beschikbaarheid : Op voorraad. Leveringstermijn: dag. Witgoedwinkel: Witgoedhuis. Naar de witgoed webwinkel. Meer producten uit categorie wasmachine.


Wasmachines van het merk Beko kun je vinden op biano. Kies jouw favoriet uit meer dan producten van Beko en shop deze eenvoudig online!

Vergelijk de prijs van deze wasmachine bij alle bekende webshops en bekijk de specificaties en reviews op Knibble. Er zitten op deze Beko wasmachine opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen en kort of super kort wassen. Maar ook hemden, donker wasgoe wol en handwas zijn aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.