maandag 13 november 2017

Beko wmy81483lmb2 wasmachine

Beko wmy81483lmb2 wasmachine

Deze Beko ProSmart wasmachine heeft een ProSmart Inverter Motor. Op deze motor krijg je jaar garantie. De ProSmart motor is meer energiebesparen is keer stiller dan een . Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis!


Beko wmy81483lmb2 wasmachine

Prijsinformatie van de shop. Mijn oude was-droogcombinatie ingeruild voor een Beko Kilo wasmachine en wasdroger, nu meer ruimte in de wasmachine en de hele was kan in een keer in de droger wat een ruimte! Deze is uitgerust met een ProSmart Inverter motor, een. Kun je niet wachten om dat nieuwe kledingstuk te dragen? Vanzelfsprekend draag je het niet recht uit de winkel, want wie weet hoeveel mensen het hebben gepast voordat jij het kocht.


Het moet snel even in de wasmachine om te verzekeren dat het echt schoon is voordat je het draagt. Prijzen vergelijk vanaf € 3400. Bekijk alle specificaties. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!


Beko wmy81483lmb2 wasmachine

De perfecte wasmachine voor jouw gezin! Het automatische watercontrolesysteem past de hoeveelheid water automatisch aan. De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen. De Beko Aquawave trommeltechnologie biedt zachte en effectieve . Pluspunt: Je kunt er veel was in doen. Minpunt: Tijd van de was duurt lang.


Het wasmachine bevalt me goed. Deze zuinige wasmachine heeft veel mogelijkheden en een ruime vulcapaciteit van kg. Bestel direct via Wasmachines.


Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. Alle specificaties en winkels hebben wij voor je verzameld. Exclusief voor abonnees. Is dit echt het beste product?


Heeft het onze testen met succes doorstaan? Verzeker je van de beste keuze voor je wasmachine. Technische specificaties: Dit apparaat wordt geleverd met een Nederlands bedieningspaneel en gebruiksaanwijzing.


De waslading kan variëren in . Populaire specificaties. Laadvermogen (was), 8kg. Toerental centrifuge, 1. Energieverbruik, 128kWh. Dus een schone was tegen lage kosten.


Normale prijs 59euro Bij Partijdumper 34euro Let op jaar fabrieksgarantie jaar op de motor Nieuw in doos. Officieel Beko verdeler. Zelf afhalen of snelle levering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.