maandag 13 november 2017

Bierproefglas

Bierproefglas - cl - stuks. Echte bierfans- en proevers opgelet! Het perfecte bierproefglas is ontwikkeld door Derek Walsh en André Köppen: het AnDer 1. Het Royal Leerdam Specials AnDer 1. Met dit glas kan je het bier optimaal beoordelen.


Deze set bestaat uit bierproefglazen met een inhoudsmaat van cl.

Het design zorgt ervoor dat het bierglas niet alleen perfect is om van ieder biertje, tapbier of bier uit de fles, een goed biertje te maken, maar het design draagt ook. Waar kun je het beste een Royal Leerdam AnDer 1. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. De set bestaat uit vier genummerde glazen en een bijbehorende lade in bamboe. Leer meer over het bier, de smaak en het karakter met deze set en nodig uw vrienden uit voor een bierproef avond!


Geur , smaak, kleur en schuim komen optimaal tot hun recht. Het schuim bereikt een goede stevigheid dankzij de drie mousseerringen onderin het glas. Uiteraard kan het glas ook gewoon gebruikt worden als bierglas.


In een samenwerking met Royal Leerdam ontwierpen de bierprofessionals een bier(proef)glas voor het optimaal drinken en proeven van de verschillende biersoorten.

De eerste reacties van zowel binnen-als buitenland zijn lovend. Ondanks verschillende testen waren Derek en André niet in . Na een jarenlange zoektocht besloot hij, samen met bierconsultant Derek Walsh, het heft in eigen handen te nemen en zelf een glasproducent te zoeken om het ideale bierproefglas te ontwerpen. Het Beer Basic Proefglas van Schott Zwiesel is uitermate geschikt voor het proeven van diverse biersoorten.


De Beer Basic serie is een serie bierglazen die ontworpen zijn voor echte bierliefhebbers. Elk bierglas heeft een speciaal mousseerpunt, waardoor het bier prachtig blijft bruisen. Ook loopt het bierglas aan de . GULPEN – Het succesvolle AnDer1. Vorige week zijn de ontwikkelaars van AnDer1. Ontdek het bierproefglas speciaal voor het proeven van speciaal bieren.


Elke type bier kan in dit glas van kristal geproefd worden. Het beste bier(proef)glas voor brouwers, fijnproevers en bierliefhebbers. Onbegrijpelijk dat het er nog niet is, een officieel proefglas voor bier.


Vele jaren zijn bierconsultant Derek Walsh en biersommelier André Köppen op zoek geweest naar . Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.