donderdag 16 november 2017

Bosch apk actie 2016

Bosch apk actie 2016

Wanneer u uw APK bij Bertus Beets laat uitvoeren kunt u meedoen met deze landelijke actie. Blije gezichten bij Autobedrijf Willekes toen de familie van Rijn een waarde cheque van € 10. Met deze waarde cheque kan de familie van Rijn een auto van € 10. AddThis Sharing Buttons.


Bosch apk actie 2016

Laat nu de APK voor u auto uitvoeren bij Jan Wals en maak kans op een auto ten waarde van €10. U maakt kans op een waardecheque van €10. Deze is bij ons te besteden voor een auto naar keuze.


De kwaliteit van de informatie 8. Bosch Car Service APK actie. De klantgerichtheid van de medewerker 9. In samenwerking met: Autobedrijf tevreden logo . Maak kans op een auto t. Laat uw APK bij ontvoeren en maak kans op €10. MILL – Mevrouw Danielle Verstraten uit Mill is de gelukkige winnares van 10. Dat betekent topkwaliteit, service. Win een auto na uw APK keuring bij ons!


Bosch apk actie 2016

U kunt voor veel verschillende diensten bij ons terecht. APK -regelgeving op een duidelijker manier gepresenteerd wordt. Afgelopen dinsdag de 15e heb ik mijn auto laten keuren bij een bedrijf in Groningen.


Hij werd afgekeurd op de volgende punten, stadslicht, band links en rechtsvoor en. Dankzij de APK -keuring is het namelijk een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. En daar profiteren niet alleen de weggebruikers van, ook het milieu wordt er beter van. Iris en Herman Krol kregen er hun waardebon van € 10. Daarmee mogen ze een nieuwe auto uitzoeken bij het bedrijf uit Siddeburen.


Bosch apk actie 2016

Garage Speerstra geeft auto weg met APK - actie. En maak kans op van de prijzen van € 10. Sinds de APK -keuring ingevoerd is, gaat de veiligheid op de Europese wegen snel vooruit.


Ook het milieu profiteert. Banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen worden gecontroleerd. Dat geeft u de prettige garantie dat u de kwaliteit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.