donderdag 16 november 2017

Liebherr vriezer alarm knippert

Een beetje een cryptische titel maar. Heeft een lampje dat inschakelt als de deur open wordt gedaan. Heb het volgende probleem.


Ondanks dat de instelknop op staat is de temperatuur gezakt naar -32. Liebherr Primium no frost koelvriescombi type. Het display toont alleen temperaturen onder de °C.

Alarmfunctie van het temperatuurdisplay. Een knipperend temperatuurdisplay wijst op een ontoelaatbare temperatuurstijging. Tegelijkertijd geeft de waarschuwingszoemer alarm.


Als de temperatuur in het vriesgedeelte te hoog is, weerklinkt het geluidssignaal en de LED in de Alarm -toets knippert. Door het indrukken van de Alarm -toets wordt het geluidssignaal uitgeschakeld en de LED knippert niet meer maar brandt con- tinu. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Enige weken geleden ging, bij het openen van de deur, het binnenlampje te knipperen. Hallo Ik heb hier een probleem met de diepvriezer van het merk liebherr Het is gekomen om dat de deur niet helemaal dicht was Toen kwam alarm melding dat het temperatuur te laag was als ik de deur weer dicht doe dan is het normaal dat het kan horen dat je een Veelilato kan horen en als je dan de deur weer opendoet . U bent kennelijk in het bezit van een fout apparaat.

En natuurlijk beoordeelt U deze AEG nu als slecht. Is nog eens terug naar de leverancier misschien een optie? Nu die vriezer zo lang uit moet staan, . Help, onze vriezer slaat alarm ! Berichtdoor eelke Zo 19:42.


Juist, vanmorgen piepte hij, heb op een knopje geduw en nu piept ie niet meer, maar het alarmlichtje knippert nog wel. Afbeelding Dag lieve Gijs. Leg de verse levensmiddelen vervolgens bij voorkeur in de bovenste laden.


Toets voor uitschakelen geluidssignaal bij alarm. In de normale modus worden: - de ingestelde vriestemperatuur. Wanneer de vriestemperatuur niet laag genoeg is, gaat het akoestisch alarm af. De oorzaak voor een te hoge temperatuur kan zijn: - warme nieuwe levensmiddelen werden in de diepvriezer.


Het akoestisch alarm gaat uit. Welke temperatuur heeft je koelkast? Misschien is wel het lampje niet meer goed. In mijn optiek is meten is weten. Dus ga die kast eens temperen.


Diepvries alarm piept, wat nu?

Dat dit verschillende oorzaken hebben. Afhankelijk van het merk van uw vriezer. Alarm (symbool knippert als de temperatuur in de binnen- ruimte te hoog is). Kinderbeveiliging is actief. Presentatiemodus is actief.


Bedienings- en controleelementen. SuperFrost is ingeschakeld. Elektrische aansluiting.


Verlichting gaat aan, maar het alarm knopje knippert rood continue, de ventilator in het vriesgedeelte draaid ook niet. De toelaatbare spanning . Iemand tips wat ik kan controleren ? Geplaatst door: Marvin Geplaatst op: . Echter: sindsdien slaat de vriezer te pas en te onpas in alarm , en staat hij op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.