vrijdag 3 november 2017

Luikse wafels diepvries

Belgaufra heeft zich gespecialiseerd in de productie van diepgevroren deeg voor wafels. Belgaufra wafelbeslag wordt “artisanaal” berei voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Bij kamertemperatuur blijft het diepvries deeg voor wafels tot uur goed vóór het bakken.


DEEGBOLLEN VOOR LUIKSE WAFELS 1X 115G. Merk: Pegi Wafels Levertijd : dagen.

De wafels bewaren nadat ze gebakken zijn enkele weken, maar kunnen wel droger worden. Diepvries deegstukjes voor de echte Belgaufra Luikse wafels. G DEEG VOOR LUIKSE WAFELS.


Product niet beschikbaar - Andere opties tonen. Na ontdooien is deze wafel zo te nuttigen, maar even opwarmen in de oven maakt de smaak intenser. De kwaliteitsvolle ingrediënten, waaronder de unieke Belgische suiker, gepasteuriseerde eieren en de specifiek gekozen bloem maken deze Luikse wafels tot een authentiek smaakvol product.


Luikse wafels van het merk Huismerk - Bofrost is beschikbaar bij Bofrost voor de prijs van €4. Heerlijk luchtige wafels, moeiteloos in de oven te bakken in een zestal minuutjes.

IJs, patisserie en desserts voor professionals, horeca, ijssalons, catering en out of home. Bestel WAFEL BRUSSELS 80GR uit Maaltijden, pannenkoeken, poffertjes voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel. Horecamarkt Brugge Jacob Van Arteveldestraat 13. Bepaalde producten zijn enkel op bestelling verkrijgbaar bij uw Interfrost Foodservice grossier.


Deegbollen voor de Luikse suikerwafel De verkoop van wafels is op ieder evenement een gegarandeerd succes. Onze zachte Luikse wafels zijn pure verwennerij. Gemaakt met eerlijke, heerlijke ingrediënten.


Voor jong en minder jong. Gebakken volgens traditioneel recept. Een actie voor je school of club? Wafels met parelsuiker, vers of diepgevroren - Wafels met gistdeeg, vers of diepgevroren - Deegballetjes met parelsuiker, diepvries.


De wafels met parelsuiker zijn geïnspireerd op de Luikse wafels die volgens de legende werden uitgevonden door de kok van de Prins van Luik. Wat is er beter dan een heerlijke wafel met suiker of slagroom? Die zijn gemakkelijker uit het vuistje te eten, . Serveer de wafels onmiddellijk na het bakken. Brusselse wafels worden niet zo vaak aangeboden als Luikse.


Zijn ze afgekoel warm ze dan even op in het wafelijzer om ze weer hun volle smaak te geven.

Om het wafelijzer schoon te maken, kun je eerst een mengsel van bloem en water in het wafelijzer laten bakken. Daardoor wordt een groot deel van de aangebakken suiker . BONI SELECTION Luikse wafels mini 240g . Echte Luikse wafels met suikerparels. Slechts uur laten ontdooien op kamertemperatuur en deze wafels zijn verkoopsklaar. U zal geen klanten meer moeten buitensturen zonder patisserie, want deze tarteletten zijn snel gevuld met een laagje All Bak slagroom en All Bak diepvries - of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.