donderdag 9 november 2017

Oud bestek te koop

Te koop mooi boekje over antiek bestek door w. Forbes mooi naslagwerk voor de verzamelaar. De afgelopen jaren heeft romantic table zich weten te profileren op het gebied van antiek voor op of rondom de gedekte tafel. Gero verzilverde vleesvorkjes oud hollands.


Tin betalen wij van euro tot euro per kilo volgens de zuiverheid en eventuele antiquiteit. Wij kopen alle tinnen en zilveren voorwerpen b… Prijs o.

Omschrijving ANTIEK VINTAGE RETRO . Weg wegens verhuis identieke dozen te koop aan euro per opbergdoos Afhalen of bij opst… € 700. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek antiek kunst, zilverwerk. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!


Bekijk ons Zilver bestek. Gekeurd met het oude zwaardje. Om u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van cookies. Wilt u eerst meer informatie over onze cookies klik hier.


Verkocht Haags Lofje Bestek.

Het gehalte zilver is van belang om de juiste waarde aan het zilveren bestek te kunnen toekennen. Hoe hoger het gehalte, hoe zuiverder het zilver en hoe hoger de prijs. Ook leuk om kado te geve… € 79. Type: Marlborough Old English.


Ik heb het ooit gekregen als huwelijkscadeau, maar ik heb het nooit gebruikt omdat ik geen zin had om telkens zilver te moeten poetsen. Nu ligt het dus al jaar gewoon in de kast. Maar ik vraag me af hoeveel ik ervoor zou . Ook als u op zoek bent naar een blijvend cadeau voor de baby dan bent u bij ons aan het juiste adres: zilveren rammelaars, spaarpotten, kinderbestek , geboortelepels, muziekdoosjes en nog veel meer kraamcadeaus zijn uit voorraad leverbaar en direct te graveren. Klassieke zilveren geboortegeschenken maar ook van . Kijk ook eens bij onze andere advertenties! Dit item is niet te koop Dit item . Dit gebeurt bij voorkeur op afspraak (zie hieronder).


Wij gaan echter ook regelmatig naar veilingen, antiekmarkten, brocantes etc. Het vertrouwde adres voor het mooiste servies. Alles voor de stijlvol gedekte tafel. In- en verkoop van servies en serviesdelen. Amefa Jewel bestekset - 6-persoons - 24-delig.


GSI Outdoors Cascadian servies- en bestekset Rood. Met ons assortiment van miljoen producten bij 10.

Zo is het bij ons altijd sale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.