dinsdag 7 november 2017

Oude wijnglazen te koop

Koop of Verkoop wijnglazen op Marktplaats. Karaffen van glas en kristal, suikerpotten, wijnglazen , borrelglaasjes, oud glas, gekleurd glas in allerlei soorten, maten en prijzen. Zeker jaar oud , Gekregen maar te fijn voor ons om te gebruiken grote glazen met bla… € 300. Meest geschikt voor witte wijn,cherry.


Zoekt u een tijdloos geschenk om aan iemand dierbaar te schenken met deze feestdagen?

Uniek Val Saint Lambert volledig kristallen servies te koop. Set van antieke witte wijnglazen. Bieden vanaf euro voor de set. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare oude wijnglazen ! Laten we aan de slag gaan!


Beste heer Swimberghe, kunt u mij een datering doen en eventueel een waardebepaling van antieke gegraveerde wijnglazen.

Klemmen inbegrepen, rubberringen niet. Deze wijnglazen koopgids helpt je met je keuze! Tijd voor een merk dat altijd te koop bleef. Droog wijnglazen met een linnen doek en zet ze niet omgekeerd in de kast, want dan nemen ze eerder luchtjes op.


De jaar oude is een beetje ruw nog, wat boers, maar wat een heerlijke, levendige appelgeur. Wij hebben een ruime keus oud glaswerk. Kalte Ente met ijscontainer en verzilverde deksel en handvat. Antieke Val st Lambert Art Deco coupe Noemy amberkleur VERKOCHT. Bij de keuze van de wijnglazen bieden de grondbeginselen als vanouds echter een veilig uitgangspunt.


Oude glazen vlaaschotel . Als de naam het niet al verraadt – het . Grote wijnglazen , waarin de normale hoeveelheid wijn lijkt te verdrinken, zijn dan wel heel erg trendy, maar echt ideaal voor dagelijks gebruik zijn ze niet. Bij wijnproevers zijn ze wel populair omdat ze het vervluchtigen van het aroma van een jonge wijn bevorderen. Soms hebben wijnglazen hun beste tijd gehad en kopen we een nieuw setje.


De oude glazen kan je perfect gebruiken bij decoratie in huis.

Zeker rond dit seizoen is het leuk om de wijnglazen mooi aan te kleden en te gebruiken als kaarsenhouders. Ook kan je er andere dingen mee doen… bekijk deze ideetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.