donderdag 9 november 2017

Wasmachine integreren in keuken

Wasmachine integreren in keuken

Ik bedoel dan niet in een zelf-gefrabiceerd systeem, maar wel in een kant-en-klare keuken. Is het veilig om dit te doen? Rammelt je keuken niet uit elkaar? Welke afmetingen zijn ideaal, . We hebben net een oud huis gekocht en hierin willen we een nieuwe keuken plaatsen. Nu hebben we recentelijk een nieuwe wasmachine en een nieuwe droger.


Wij willen een nieuwe keuken kopen. Ben al bij een aantal zaken wezen kijken. Nu heb ik de wasmachine in de keuken staan en wil hem in een kastje weggewerkt hebben.


Bij de ene zaak kan het helemaal niet, bij de ander wordt het moeilijk en bij de volgende moet ik een inbouw wasmachine kopen. Bekijk de foto van Silvestra met als titel Goed idee voor tonny haar wasmachine netjes in de keuken te integreren. Een opvallende toepassing waar Bosch zich sterk voor maakt is de integratie in het keukenblok.


Het gaat om voorlader wasmachines met een breedte van 60cm. Het grote voordeel daarvan is dat ze gelijk zijn aan de breedte van de andere keukenkastjes en eventuele lades. Het is de standaardmaat voor . Hier heb je meestal mee te maken als het gaat om een kleine woning.


Een woning zonder aparte washok, voorraadhok of een grote badkamer waar je de wasmachine in kwijt kunt. Heeft iemand ervaring met het inbouwen van een Wasmachine en een Droger onder een keukenblad? Dit daar wij beide in onze keuken willen inbouwen. Als u uw wasmachine wilt integreren in uw keuken dan dient u voor een inbouw model te kiezen. Deze wasmachine is vergelijkbaar met een gewone voorlader wasmachine , maar heeft over het algemeen een iets minder grote trommel.


Wasmachine integreren in keuken

Voor de inbouw wasmachine kunt u uw eigen keukenpaneeldeur plaatsen, waardoor. Voordat je de vraag van de integratie van de wasmachine te beantwoorden, moet je de verantwoordelijkheid voor de keuze van een goede kwaliteit en . In tegenstelling tot koelkasten en fornuizen – die nu beschikbaar in allerlei ontwerpen en naadloos integreren in hun omgeving – is wasmachine qua look niet veel veranderd in de afgelopen jaar. Ze zijn nog steeds niet erg aantrekkelijk, dus wil je ze het liefst uit zicht. Dus ze komen meestal in de kelder . Koelkasten en keukenapparatuur zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei kleuren en ontwerpen. Er zijn speciale kastsystemen op de markt waarin je de wasmachine kunt integreren.


Door ruimtegebrek moet ik mijn wasmachine in de keuken plaatsen. Licht en schaduw creëren reflecties. Ze verlenen het oppervlak diepte en elegantie. Voor dynamische contrasten in met kleur geaccentueerde keukens of naadloze integratie in witte keukens : PureLine in briljantwit koppelt minimalisme aan exclusiviteit.


Wasmachine integreren in keuken

Om er zeker van te zijn dat u optimaal van de werking van uw wasmachine kunt profiteren, komen we deze graag bij u installeren. Een kastenwand in de bijkeuken met ruimte voor het integreren van een wasmachine en droger. Bezoek dan het Miele Experience Center of ontdek hier de trends op het gebied van keukenapparatuur en keukenstijlen.


Dat wordt nog eens onderstreept door de wasmachine WMV 9WPS en droger TMV 8WP. Een paar jaar later volgde de toepassing SuperVision, waarbij het ovendisplay dienst doet als observatiepost voor de aangesloten apparaten in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.