woensdag 8 november 2017

Wesco pushboy 50 liter rood

Wesco Pushboy Prullenbak - l - Rood. De Pushboy is gemaakt van een hoge kwaliteit staal, heeft een roestvrijstalen klep en een inhoud van liter. De afvalemmer is makkelijk op te tillen door. De Pushboy heeft naast een geweldig retro design een kunststof stootrand tegen krassen op de vloer. Je gooit je afval weg door de grote, roestvrijstalen klep naar binnen te duwen.


Wesco pushboy 50 liter rood

Wanneer je je hand weer weghaalt sluit de klep volledig zodat je geen nare luchtjes ruikt. Smeulende etensresten krijgen geen kans om vlam te . Het afval wordt door een grote roestvrij stalen klep gegooi die reukvrij afsluit. Fashion: Kostenlose Lieferung und Rückgabe. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Inhoud liter met staalverzinkte binnenemmer. Diameter 39cm, hoogte 75cm. AFVALBAK WESCO PUSHBOY 50LITER 39X75CM ROOD. Uitgevoerd in de kleur rood. Doorsnede 400mm Hoogte 755mm Scherpe prijzen – Gemakkelijk – Snelle levering.


Wesco pushboy 50 liter rood

Een rode prullenbak is een blikvanger in elke ruimte. Rode prullenbakken zijn er in diverse maten en hebben verschillende bedieningsmogelijkheden. Kies voor een rode, retro prullenbak als je een vintage interieur hebt of ga voor een strakke rode prullenbak die goed past in een moderne keuken. Etrias lifestyle stores. Levertijd: Binnen dagen.


Prijs inclusief verzendkosten (gratis). De inhoud van liter is ruim voldoende voor in de keuken of een kantoor. Een prachtige prullenbak: leverbaar in vele kleuren! Vandaag besteld is morgen in huis. De prullenbak heeft een kogelvormig ontwerp.


Wesco pushboy 50 liter rood

De Pushboy is voorzien van een metalen binnenemmer, is brandveilig en voorzien van een stevige kunstof bodemring. Afmetingen (mm):Ø 4h 755. Stel een vraag over dit artikel of vraag een prijsopgave aan voor grote . Afvalbak wesco pushboy rood 50liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.