woensdag 14 februari 2018

Boodschappentrolley andersen

Boodschappentrolley andersen

Vele aanbiedingen bij bol. Familiebedrijf ANDERSEN Shopper Manufaktur uit het Noord-Duitse Satrup ontwerpt en bouwt al jaar de betere boodschappenwagens. In hun jarenlange ervaring zijn zij uitgegroeid tot het grootste boodschappenwagen -bedrijf van Duitsland en bieden voor alle wensen een oplossing. Deze handige trolleys zijn licht in gewicht en rollen soepel achter de eigenaar aan. Daarnaast hebben ze meer dan genoeg ruimte voor het meenemen van groente, fruit en brood.


Andersen boodschappentrolleys. Wij bieden het grootste assortiment boodschappentrolleys van NL, ook wel shoppers genoemd. Zij produceren al jarenlang ijzersterke, gebruiksvriendelijke en hippe boodschappentrolleys met lange levensduur.


De boodschappentrolleys. Elke boodschappentrolley , boodschappenwagen , shopper is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Als u op het plaatje klikt kunt u zien in welke kleuren het gekozen model te verkrijgen is. Schrijf een beoordeling. Je kan de boodschappentrolley duwen, net als een kinderwagen.


Boodschappentrolley andersen

Zo geeft de trolley ook een beetje steun bij het lopen. Luxe boodschappenwagen voorzien van vier wielen. Kiest u voor duwen dan blijft de shopper keurig staan wanneer u hem loslaat. U trekt hem achter u aan of duwt hem voor u uit. De handgreep is in hoogte verstelbaar.


Deze degelijke boodschappenwagen heeft twee . Ruime boodschappentrolley Ortlieb. Makkelijk vervoermiddel voor uw boodschappen of andere spullen. Reflectoren opzij, binnenzak, waterdicht.


De tas is makkelijk van het frame af te nemen. Frame van aluminium, inklapbare greep. Lijkt je dit interessant? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant.


Je neemt de boodschappenkar gemakkelijk mee naar de markt of supermarkt. Het stevige frame samen met de soepele . Hoge kwaliteit Duits fabricaat, met hippe design tassen en een frame voor elke behoefte. Deze eigentijdse boodschappentrolley van het gerenormeerde merk andersen is echt om mee gezien te mogen worden door zijn eigentijdse uitstraling.


Boodschappentrolley andersen

Keurig netjes en rustig qua kleur en lichtgewicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.